PARTIT ÚNIC

El Barça s’enfrontarà al Ceuta en els vuitens de final

Al club blaugrana té la sort que li toqui l’únic equip de Primera RFEF

El Barça s’enfrontarà al Ceuta en els vuitens de final

EPC

1
Es llegeix en minuts

El Barça s’enfrontarà al Ceuta pels vuitens de final de la Copa del Rei després del sorteig que s’ha efectuat aquest migdia a Madrid. L’eliminatòria és a partit únic i es jugarà entre el 17 i el 19 de gener. A l’equip de Xavi Hernández l’ha acompanyat la sort, ja que li ha tocat a l’únic equip de Primera RFEF. El Ceuta va eliminar l’Elx, el cuer destacat de la taula (1-0).

L’eliminatòria ha sigut la primera que ha aparegut en el sorteig. El quadro d’aparellaments és el següent:

Ceuta - FC Barcelona

Llevant - Atlètic de Madrid

Sporting-València

Alabès-Sevilla

Betis-Osasuna

Vila-real - Reial Madrid

Reial Societat - Mallorca

Athletic-Espanyol

Notícies relacionades

El sorteig contemplava una distribució dels equips en tres bombos. L’AD Ceuta, que era l’únic equip supervivent de Primera RFEF, havia de ser aparellat amb un de Primera, igual que els tres equips de Segona Divisió que encara estan vius: l’Sporting, el Llevant i l’Alabès. El tercer bombo integrava els 12 equips de la màxima categoria (el Barcelona, l’Espanyol, el Reial Madrid, l’Atlètic, el Betis, el València, el Vila-real, la Reial Societat, el Sevilla, l’Athletic Club, l’Osasuna i el Mallorca), sense cap condicionant en el sorteig: la primera bola donava la condició de local.

El Barça va conquistar l’últim títol de Copa el 2021, quan la plantilla dirigida per Ronald Koeman va golejar l’Athletic en la final de Sevilla (0-4). La temporada passada (21-22), en canvi, l’Athletic va superar el Barça de Xavi en l’eliminatòria de vuitens disputada a San Mamés (3-2). El Betis va ser el campió de l’última edició al guanyar al València en els penals.