SESSIÓ ESPECÍFICA PER A ARAUJO

El Barça de Xavi torna a la feina amb només quatre jugadors

El Barça de Xavi torna a la feina amb només quatre jugadors

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça ha tornat a la feina. Han tornat, en realitat, quatre jugadors per fer el primer entrenament coincidint encara amb la disputa del Mundial. Xavi ran sols ha tingut Bellerín, que ha estrenat un nou ‘look’, amb els cabells molt curts; Marcos Alonso; Sergi Roberto, que ha rebut l’alta mèdica, i Iñaki Peña, el segon porter. El tècnic comença sense gairebé recursos per preparar la tornada a la Lliga el 31 de desembre en el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou (14.00 h).

A poc a poc Xavi anirà recuperant futbolistes com els ja eliminats del Mundial. Entre ells, Lewandowski, el capità de la Polònia que va caure als vuitens de final contra França, i Ter Stegen, el suplent de Neuer que no ha jugat ni un minut amb Alemanya, de nou estavellada a la fase de grups com ja li va passar al Mundial de Rússia 2018.

Xavi ja ha pogut xerrar amb Araujo, que va ser convocat amb l’Uruguai per al Mundial malgrat que no tenia l’alta mèdica del club blaugrana. El central no va jugar ni un sol minut al certificar-se, a més, la caiguda de la selecció ‘charrúa’ a la primera fase del torneig.

Apel·lació confirma els tres partits de sanció a Lewandowski

Araujo ha treballat primer al gimnàs, igual que Kessié, que s’està recuperant de la lesió muscular que va patir a l’últim patit de la fase de grups de la Champions davant el Viktoria Pilsen. Tots dos continuen els seus respectius processos de recuperació sense que el Barça hagi apuntat encara la data del seu retorn.

Després, tots dos han trepitjat la gespa de la ciutat esportiva per treballar al marge del petit grup que tenia Xavi el seu primer dia després de les vacances mundialistes.

Notícies relacionades

A Xavi se li complica el retorn a la Lliga perquè no podrà disposar en els tres pròxims partits de Lewandowski després de ser sancionat per la seva expulsió a Pamplona. El club va presentar al·legacions davant el Comitè de Competició, però no van prosperar. Després, el club blaugrana va acudir al Comitè d’Apel·lació, que també ha desestimat aquesta proposta.

El tècnic no tindrà el màxim golejador del Barça ni davant Espanyol ni davant l’Atlètic (al Metropolitano), ni tampoc al duel amb el Getafe que es viurà al Camp Nou.