LES QUEIXES DEL PRESIDENT

Laporta va baixar al vestidor d’àrbitres per «demanar explicacions» després de la derrota al Bernabéu

Laporta va baixar al vestidor d’àrbitres per «demanar explicacions» després de la derrota al Bernabéu

J. Barroso / AFP

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

La derrota al Bernabéu va provar malament, molt malament al barcelonisme. I per descomptat a Xavi («estic molt trist i decebut», ha dit el tècnic) i al president Joan Laporta, que va mostrar el seu enuig acudint al vestidor arbitral al Santiago Bernabéu després de caure contra el Madrid (3-1). El dirigent estava molt irritat perquè el col·legiat José María Sánchez Martínez no va veure penal en una acció sobre Lewandowski. I ni tan sols va anar a veure-ho a la pantalla del VAR, com sí que va fer en la pena màxima d’Eric Garcia sobre Rodrygo. 

«Sense que serveixi d’excusa el normal és que es miri la jugada de Lewandowski, no serveix d’excusa per a la derrota. Però s’hauria de mirar»

Jordi Cruyff, director esportiu Barça

Notícies relacionades

«Una vegada finalitzat el partit i trobant-nos l’equip arbitral dins del vestidor hi accedeix el president del Barcelona, Sr. Joan Laporta Estruch, sol·licitant explicacions de manera reiterada sobre algunes situacions del partit», ha revelat Sánchez Martínez, indicant la inesperada visita del president del Barça al recinte on eren els col·legiats.

«Convidat a abandonar el vestidor»

«Davant aquests esdeveniments va ser convidat a abandonar el vestidor arbitral sense més incidència», ha precisat l’àrbitre a la redacció de l’acta. Xavi no va parlar de l’actuació del col·legiat. Ni tampoc els jugadors. Però sí que ho va fer Jordi Cruyff. «Sense que serveixi d’excusa el normal és que es miri la jugada de Lewandowski, no serveix d’excusa per a la derrota. Però s’hauria de mirar», ha recalcat l’executiu.