EL BARÇA TÉ SET LESIONATS

Kessié, amb una elongació muscular, també és baixa

Kessié, amb una elongació muscular, també és baixa

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No paren d’arribar-li males notícies a Xavi. Abans de l’aturada, el tècnic no tenia ni un sol jugador lesionat. De l’aturada de les seleccions fins aquí ha encadenat fins a set jugadors de baixa. Primer va ser Koundé, que queia amb França, després Araujo, amb l’Uruguai, després Memphis i Frenkie de Jong, amb els Països Baixos, fins i tot Bellerín a la ciutat esportiva del Barça es lesionava, Christensen patia a Milà un esquinç de turmell i Kessié, segons ha informat el club blaugrana, pateix «una elongació muscular a l’adductor de la cama dreta».

Notícies relacionades

Causa baixa l’excentrecampista del Milà, que amb prou feines va participar en els 10 minuts finals del duel amb l’Inter. Va entrar suplint Gavi per injectar energia i múscul a un cansat Barça, però no va tenir temps a ser decisiu en un partit que se li anava escapant de les mans als jugadors de Xavi. No va donar el club període de baixa estimat per a Kessié, tot i que resulta complicat que pugui estar en el duel de tornada amb l’Inter.

I només dos centrals

Es queda el tècnic amb dues centrals (Eric Garcia i Piqué) per rebre el Celta diumenge al Camp Nou i dimecres a l’Inter, també a l’estadi blaugrana, previ a la visita al Bernabéu per disputar el clàssic contra el Madrid (diumenge 16, 16.15 hores). Ara, a més, perd Kessié, un jugador important en la rotació per encarar un endimoniat octubre que va començar amb l’ajustat triomf a Mallorca (0-1) i la derrota a Milà (1-0).