REDUIR MARGE SALARIAL

El Barça ultima la inscripció de Koundé perquè debuti diumenge

El Barça ultima la inscripció de Koundé perquè debuti diumenge

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A la tercera jornada de Lliga podria debutar Jules Koundé, el segon fitxatge més car efectuat pel Barça aquest estiu després d’invertir 50 milions d’euros a treure’l del Sevilla. Després de diversos dies de negociacions complexes, el club blaugrana està tancant el marge salarial necessari per registrar el defensa francès a la Lliga.

El club Està convençut que la marxa d’Umtiti, tot i que el seu impacte sigui mínim, unit al fet que Pablo Torre no serà inscrit com a jugador del primer equip i una altra intepretació de la Lliga obren la possibilitat que el francès sigui diumenge a les ordres de Xavi. Així ho espera el jugador. I, per descomptat, l’entrenador.

Evita així i, de nou, en l’últim sospir, el problema legal que molestava Xavi i, per descomptat, el mateix jugador. Quan falten poc més de 48 hores per enfrontar-se al Valladolid, el Barça està desbloquejant el cas del central, l’únic que es va quedar fora de la llista de set futbolistes.

Després d’activar-se la quarta palanca econòmica, la venda del 24,5% de Barça Studios a Orpheus Media, una empresa administrada per Jaume Roures per 100 milions d’euros, el club va registrar quatre dels cinc fitxatges (Raphinha, Lewandowski, Christensen i Kessié), a més de Dembélé, que ha tornat a ser contractat aquest estiu, i Sergi Roberto, renovat fins al 2023.

Notícies relacionades

Koundé, en canvi, es va quedar fora. No va jugar contra el Rayo ni tampoc va viatjar a Sant Sebastià, malgrat que el club havia assegurat a Xavi que podria comptar amb el francès. Per això el descontentament de tots dos, inquiets perquè veien que el problema s’anava allargant i la data límit (1 de setembre) s’acostava perillosament. 

Però, finalment, el Barça ha fet els moviments necessaris a la seva plantilla (la cessió d’Umtiti al Lecce ha tingut un impacte positiu, però molt mínim) per fer aquest espai salarial a Koundé, per la qual cosa Xavi ja podrà articular la seva estructura defensiva com pretenia des d’abans de començar la temporada.