L’ESPERADA NOVETAT

Barça-City: Koundé, encara per inscriure, ja porta el 23 d’Umtiti

El nou central francès va ocupar la zona dreta de la defensa, que era propietat de Piqué, desplaçat a l’esquerra per Xavi

Barça-City: Koundé, encara per inscriure, ja porta el 23 d’Umtiti

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Diumenge Xavi estava enfadat per no poder alinear Anoeta Jules Koundué, ja que encara no ha sigut inscrit. El defensa va aparèixer al Gamper i va jugar contra el City. Portava el dorsal 23, que serà seu quan l’alliberi Samuel Umtiti. Un dels culpables que li impedeixen participar en la competició oficial. No es tracta de la simple cessió de la samarreta, sinó que rebaixi la seva quota de massa salarial.

Però no n’és només Umtiti el responsable. També hauria de marxar Braithwaite, que, junt al central, van ser els únics descartats per Xavi. El Barça necessita traspassar, a més, Memphis i Aubameyang, més cotitzats que els seus companys.

La Juventus i el Chelsea estan negociant amb els dos davanters mentre que Umtiti està en tractes amb el Lecce per la seva cessió. L’acord s’anuncia imminent mentre Xavi sospira per comptar amb Koundé diumenge davant el Valladolid. L’assaig contra el City li va servir de rodatge per prendre les mesures al Camp Nou.

Notícies relacionades

Li va donar la titularitat, aprofitant que podia fer-ho, i el va col·locar com a central dret, la posició que el tècnic li ha reservat. Koundé arriba al Camp Nou per quedar-se la samarreta d’Umtiti i la parcel·la que ha sigut propietat de Gerard Piqué durant més d’una dècada. Xavi va desplaçar de costat el central, que va passar al costat esquerre. Millor que mantenir-se a la banqueta, com està sent habitual, sense haver disputat ni un minut en les dues jornades de Lliga.

Piqué i tots els capitans (Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba) van ser titulars. Cap d’ells va tenir aquest privilegi a Anoeta. Sergi Roberto va heretar el braçalet, va donar l’assistència a Memphis del 3-2 i es va retirar entre aplaudiments. L’últim capità va ser Ansu Fati. No hi va haver millor signe dels nous temps que aquesta imatge.