CLÀUSULA DE 42 MILIONS

Emery: «Foyth està molt content aquí, al Vila-real»

Emery: «Foyth està molt content aquí, al Vila-real»

AFP7

1
Es llegeix en minuts

Juan Foyth no s’ha entrenat aquest dimecres amb el Vila-real, que debuta aquest dijous en la Conference League davant el Hadjuk Split. El lateral dret que vol Xavi per potenciar la defensa del Barça no s’ha entrenat. «Ha sortit a l’entrenament amb sabatilles perquè tenia unes molèsties. No jugarà davant el Hadjuk», ha explicat Unai Emery, l’entrenador del Vila-real, que ha revelat que ha mantingut una conversa amb el defensa argentí.

«Hi ha rumors sobre Yeremi Pino i ara sobre Juan Foyth. Nosaltres estem testant a dins com estan els futbolistes», ha indicat Emery, preocupat, això sí, perquè «hi hagi moviments de sortida no desitjats» abans del 31 d’agost, data en què es tanca el mercat.

«El que més ens afecta és que hi hagi moviments de sortida imprevistos i no desitjats, que s’executi un pagament important de la clàusula o el mateix jugador cregui que és una oferta molt atraient»

Unai Emery, tècnic del Vila-real

«El que més perjudica és que s’executi una cosa imprevista», ha precisat després el tècnic en al·lusió al fet que «es faci el pagament important de clàusula» (la de Foyth és de 42 milions) o que «el mateix jugador cregui en una oferta molt atraient en el terreny esportiu i en l’econòmic».

Després, Emery va ser rotund. «Foyth està molt content aquí, està molt agraït al club per tot el que està vivint amb nosaltres», ha indicat el tècnic, que ha recordat que el «Vila-real és un club comprador i venedor», posant en valor la clàusula de rescissió del defensa argentí (24 anys), fixada en 42 milions d’euros.

La via Meunier

Notícies relacionades

«Sabem què pensa el nostre club, ho sabem. Sabem què pensa el jugador. Ho sabem. Però el que pensa el Barça, no ho sé», ha argumentat l’entrenador del Vila-real. La direcció esportiva blaugrana no només treballa en la via de Foyth, sinó que també valora la possibilitat d’apostar per Thomas Meunier

Però el Dortmund no vol traspassar el lateral dret alemany, de 30 anys. I el Barça no voldria tampoc invertir més de 10 milions d’euros per reforçar la defensa com reclama Xavi.