L’APOSTA DE HRISTO

Stòitxkov: «Lewandowski ja n’hi va ficar quatre al Madrid, a veure si continuen rient»

«És un gran fitxatge, perquè el Barça necessitava un golejador», assenyala en la seva visita a la concentració blaugrana als EUA

El davanter polonès posa rumb a Miami a l’espera que Xavi resolgui els problemes de visat

Stòitxkov: «Lewandowski ja n’hi va ficar quatre al Madrid, a veure si continuen rient»

Photo by LOIC VENANCE / AF)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xavi volia poder tenir Lewandowski a la gira del Barça pels EUA, el que no s’imaginava el tècnic barcelonista era que el davanter polonès acabaria arribant a Miami abans que ell.

El ‘bota d’or’ va viatjar aquest diumenge a la concentració blaugrana procedent de Mallorca, després de fer escala a Madrid. Per la seva banda, Xavi espera resoldre aquest dilluns els problemes burocràtics que li van impedir marxar amb la resta de l’expedició dissabte, per volar al més aviat possible i reunir-se amb la nova estrella i tot l’equip.

Notícies relacionades

Sense tots dos, la resta de la plantilla barcelonista es va entrenar aquest diumenge a la ciutat esportiva de l’Inter de Miami, que serà el primer rival a la gira americana (dimecres, 2.00). Els blaugrana van tenir una doble sessió d’entrenament i van rebre la visita de Hristo Stòitxkov, que viu a Miami i va aplaudir l’últim fitxatge. «És un gran fitxatge, perquè el Barça necessitava un golejador (...). Lewandowski ja n’hi va posar quatre al Madrid, a veure si continuen rient», va comentar.

Un altre avís a Dembélé

El mite búlgar, que està convençut que el Barça guanyarà la Lliga i que el davanter polonès s’adaptarà ràpid, ha tornat a demostrar els seus dubtes sobre Dembélé. «Tant de bo que es desperti perquè té molta qualitat, però el Barcelona és una mica diferent. S'ha d’espavilar sol, i si ha de veure alguns vídeos de fa 20 anys que pugi al museu i vegi com jugava a la seva posició»