PRIMERA ENTREVISTA

Lewandowski: «Vull guanyar títols amb el Barcelona»

El Bota d’Or assegura que és «la decisió més important de la meva vida» i que el seu nou club té «un potencial increïble»

Lewandowski: «Vull guanyar títols amb el Barcelona»
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Abans de posar rumb als EUA per començar la seva nova vida, Robert Lewandowski ha concedit al ‘Bild’ alemany la primera entrevista com a blaugrana. El Bota d’Or ha assegurat que és «la decisió més important de la meva vida» i que el seu nou club té «un potencial increïble».

«El meu objectiu és guanyar títols amb el Barça», ha sentenciat el davanter polonès, que ha explicat el pla que té el seu nou tècnic. «Xavi té un pla perquè el Barça torni dalt de tot. Me’l vaig trobar a Eivissa de causalitat, però de seguida vam tenir bona química i em va dir: ‘T’esperaré, treballarem bé i podrem aconseguir molts títols’».

Notícies relacionades

El golejador creu que el seu nou barco ha reencarrilat el rumb. «El Barça va tenir problemes la temporada passada, però ara el club té un potencial increïble. Ara han fet grans fitxatges i el club està en el camí correcte per tornar dalt de tot».

Jugar més enllà dels 38

Amb el seu talent fora de qualsevol dubte, ha aprofitat per treure importància al debat sobre la seva edat. «Sé que en tindré 34 aviat. Però em trobo molt fort físicament i mentalment». De fet, tot i que hagi firmat per tres anys amb opció a una temporada més, es veu jugant més enllà dels 38. «No sé com seguiran les coses després d’això, però fins i tot el 2026 no té per què ser el final. Vull jugar al màxim nivell durant molts anys».

Temes:

Barça