EL MERCAT BLAUGRANA

Christensen s’acomiada del Chelsea rumb a Barcelona

«Era el moment adequat per a un nou començament», assegura el central danès

Christensen s’acomiada del Chelsea rumb a Barcelona

REUTERS / DAVID KLEIN

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A l’espera que el Barça activi les palanques econòmiques que permetin fer oficial el fitxatge, Andreas Christensen ja s’ha acomiadat del Chelsea. El central danès, que arribarà al Camp Nou gratis com Kessié (Milan), ha assenyalat que després d’una dècada al club anglès sentia que era el moment d’«un nou començament».

«Era un nen quan vaig arribar al Chelsea amb totes les esperances i temors d’un jugador que comença la seva carrera, estic agraït a tot el club per haver fet realitat el meu somni», ha comentat a les xarxes socials. El central ha evocat quan va deixar amb 16 anys Dinamarca per provar sort a Londres. «Des del moment en què hi vaig arribar em van fer sentir com a casa». Després de recordar els «fantàstics entrenadors» que ha tingut des d’aleshores, citant els noms de Conte, Mourinho i Tuchel, ha assenyalat que la Champions aconseguida l’any passat ha sigut l’èxit del qual està «més orgullós».

«Mentalment, els últims mesos han sigut durs»

Notícies relacionades

El central ha reconegut que no ha sigut difícil deixar Stamford Bridge, però està convençut que el dia havia arribat. «Després d’haver passat 10 anys increïbles en aquest club, vaig sentir que era el moment adequat per a un nou començament per a mi i la meva família. Mentalment, els últims mesos han sigut durs, ja que no ha sigut una decisió fàcil deixar aquest club i aquesta afició».

El ball de centrals

Després de la renovació d’Araujo, l’arribada de Christensen és el segon dels moviments a les torres blaugrana. Falta veure si es concreta l’arribada d’un altre central, amb Koundé com el desitjat, si Umtiti, Lenglet i Mingueza acaben sortint del Camp Nou, d’on Piqué no té de moment intenció de moure’s malgrat que Xavi ja li hagi dit que perdrà la condició de titular.

Temes:

Christensen