EL BARÇA VOL 80 MILIONS

El Manchester United apuja l’oferta per emportar-se Frenkie de Jong

El Manchester United apuja l’oferta per emportar-se Frenkie de Jong

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

No hi ha cap jugador a la plantilla, si s’exceptua Pedri o Ansu Fati, que tingui tant valor com Frenkie de Jong. És l’actiu més gran que podria vendre el Barça per trobar recursos en la reconstrucció de la plantilla que li ha demanat Xavi si vol aspirar a objectius realment grans. El centrecampista neerlandès (25 anys), no es vol moure del Camp Nou, però el Manchester United, seguint les ordres de Ten Hag, el seu nou entrenador, que ja el va tenir a l’Ajax, insisteix a reclutar-lo per a la Premier.

A Old Trafford, a més, augmenta el nerviosisme perquè tot i que el mercat oficial de fitxatges no comença fins a l’1 de juliol no s’ha tancat cap reforç. El United apuja la seva oferta, que podria ser de 80 milions, tot i que el valor del futbolista, segons la web especialitzada Transfermakt, és de 60. I el Barça, que en va pagar el gener del 2018 75 més en 11 en variables a l’Ajax, n’espera més.

Ten Hag està inquiet perquè veu com el City, amb Haaland i la imminent arribada de Kalvin Phillips (Leeds), potencia encara més la plantilla que Guardiola va fer campiona de la Premier i el Liverpool, amb la contractació de l’uruguaià Darwin Núñez, el portuguès Fábio Carvalho i l’escocès Clavin Ramsay, es fa més poderós.

Notícies relacionades

El United, que va acabar sisè la temporada passada, no estarà, per tant, en la pròxima edició de la Lliga de Campions, per la qual cosa el nou entrenador necessita reforços de qualitat. I el seu somni seria reunir, de nou, junts De Jong i De Ligt a les seves ordres.

El centrecampista no se’n vol anar del Barça, però és el millor actiu que té Laporta per vendre i el defensa busca sortir de la Juventus perquè la seva experiència a Itàlia tampoc ha sortit com ell imaginava.