LA SITUACIÓ BLAUGRANA

La reacció de Gerard Piqué després de la xerrada amb Xavi

El Barça comparteix un vídeo del central entrenant per intentar guanyar-se la confiança del tècnic

La reacció de Gerard Piqué després de la xerrada amb Xavi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dia després que transcendís la seva conversa amb Xavi, en la qual el tècnic li va dir que ja no era prioritari per a ell, Gerard Piqué ha volgut enviar un missatge. Als seus 35 anys, el defensa vol demostrar que pot tornar a ser el millor central de l’equip i deixar enrere els problemes físics que l’han afectat en el tram final de la temporada. Començant des d’ara mateix.

Notícies relacionades

El Barça ha compartit a les xarxes les imatges de Piqué (i del també capità blaugrana Sergi Roberto) entrenant-se al gimnàs de la ciutat esportiva. Una forma d’intentar demostrar el compromís del defensa, que no només no té intenció de marxar de Barcelona, sinó que pretén lluitar per un lloc en l’onze inicial malgrat que el club, després de renovar Araujo i fitxar Christensen, vagi darrere dels passos de centrals ‘top’ com Koundé i Koulibaly.

Soroll extraesportiu

El problema de Piqué, a més del físic, és també que li queden dos anys de contracte amb un import de 80 milions bruts. I també se suma el soroll extraesportiu que envolta el capità blaugrana. No només per les seves sortides nocturnes i per la seva recent separació, sinó pels seus polèmics negocis amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. En la seva conversa amb Xavi, Piqué es va comprometre a prioritzar l’equip per tornar a ser una prioritat per al seu tècnic.

Temes:

Gerard Piqué