«EL CLUB LI DEU UN HOMENATGE GRAN»

Xavi: «Messi sempre tindrà les portes obertes»

Xavi: «Messi sempre tindrà les portes obertes»

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Serà el primer clàssic sense Messi al Bernabéu. Però Xavi Hernández, que va ser el seu company durant els anys que l’estrella argentina disfrutava feliç sobre la gespa madridista, no té dubtes. «És el millor jugador de la història. I de la història del club», ha certificat, un cop més, l’entrenador del Barcelona.

«És el millor i s’ha guanyat tenir sempre les portes obertes», ha remarcat Xavi, recordant, això sí, que l’astre va firmar «per dos anys amb el París SG» i que ara està esgotant la primera temporada. «Com si vol venir cada dia a l’entrenament o a parlar amb l’entrenador», ha dit de forma gràfica per explicar la sensació d’agraïment etern que té cap al seu antic company, que ara viu una mala època al Parc dels Prínceps, que l’ha xiulat després de l’eliminació europea contra el Madrid.

Notícies relacionades

«El club li deu un homenatge com a club, un homenatge gran, se’l mereix», ha insistit Xavi, assumint que aquest gest ha de venir de la directiva de Laporta, amb qui Messi va marxar enfadat perquè ell no volia abandonar el Camp Nou. Però se’n va haver d’anar a París. «El que ens ha donat no té preu».

Messi es perd el duel d’aquest diumenge al camp del Mònaco perquè porta 48 hores, segons ha informat el club parisenc, afectat per «una síndrome gripal».