NO ANIRÀ A LINARES NI A GRANADA

Laporta dona positiu per coronavirus

Laporta dona positiu per coronavirus
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

En un dia, tres positius per coronavirus s’han registrat al Barça. Primer van ser Pedri i Ferran Torres. Ara ha sigut el president Joan Laporta qui també s’ha contagiat, segons ha informat el club blaugrana.

El dirigent no viatjarà, per tant, ni a Linares, on aquest dimecres debuta l’equip de Xavi a la Copa del Rei, ni tampoc a Granada el pròxim dissabte en el partit de Lliga. Falta saber si podrà ser d’aquí una setmana a l’Aràbia Saudita per assistir a la semifinal contra el Madrid de la Supercopa d’Espanya.

«Pel fet d’haver estat en contacte directe amb persones que han donat positiu de covid en les últimes hores, aquest matí al president Joan Laporta li han realitzat un test d’antígens que ha donat negatiu», ha informat el club en un comunicat mèdic emès cap a les deu de la nit.

Yuste, per precaució, tampoc viatja

Notícies relacionades

«A la tarda s’ha sotmès a una prova PCR i ha donat positiu», ha confirmat el Barça, ratificant que Laporta queda «confinat com indiquen les autoritats sanitàries». Laporta, segons ha revelat el club, «es troba bé i sense cap símptoma».

Rafael Yuste, el vicepresident esportiu del Barcelona, ha donat negatiu en la prova PCR, tot i que no viatjarà a Linares «per precaució» per evitar qualsevol risc.