NOU CONTRATEMPS PER A XAVI

Pedri i Ferran Torres, dos nous positius en el Barça

  • El davanter valencià havia sigut presentat al matí en el Camp Nou i el centrecampista canari esperava tenir dimecres els seus primers minuts amb Xavi

Pedri i Ferran Torres, dos nous positius en el Barça

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El dia de la seva presentació al Camp Nou, després d’haver rebut el caliu de la seva nova afició, no ha acabat com Ferran Torres esperava. El davanter valencià ha donat positiu per coronavirus. Igual que Pedri, que després d’haver pagat en forma de lesions la marató de partits de la temporada passada, esperava poder tenir uns minuts en el partit de Copa d’aquest dimecres contra el Linares.

Després d’encadenar 75 partits en 11 mesos el curs passat, el centrecampista canari tan sols n’ha pogut jugar quatre aquesta temporada. No va poder ser alineat per Sergi Barjuan ni tampoc ha pogut estrenar-se encara amb Xavi. Volia arribar per al derbi contra l’Espanyol però va recaure de la lesió que es va fer davant el Bayern a Champions en el Camp Nou.

Notícies relacionades

Ara la seva tornada haurà d’esperar, igual que l’estrena de Ferran Torres, que va expressar durant la seva presentació el seu desig de poder debutar amb la samarreta barcelonista a la Supercopa d’Espanya, el dia 12 davant el Madrid. S’haurà de veure si el ‘fair play’ econòmic i la pandèmia ho permeten.

Tornen Busquets, Alves i Alba

Tots dos estan en bon estat i aïllats als seus domicilis, després d’haver disputat l’entrenament obert al públic d’aquest dilluns al Camp Nou. Dos nous contratemps per a Xavi que, després d’haver capejat les 16 baixes davant el Mallorca, esperava recuperar efectius aquest setmana. S’haurà de veure quines altes noves té per a aquest dimecres davant el Linares a la Copa i dissabte contra el Granada a la Lliga. De moment, podrà comptar amb Busquets, que estava sancionat davant el Mallorca, i Alves i Alba, després que hagin deixat enrere la covid. El del Linares serà el primer partit oficial del lateral brasiler en la seva segona etapa blaugrana. El carriler ja va redebutar en la Maradona Cup contra el Boca, on va demostrar estar en bon nivell i preparat per intentar omplir el buit que va deixar en el lateral al deixar el Camp Nou fa cinc anys.

Temes:

Barça