«XAVI FARÀ CRÉIXER EL BARÇA»

Messi: «Es va ser injust amb Koeman i Valverde»

Messi: «Es va ser injust amb Koeman i Valverde»
2
Es llegeix en minuts

«Un dia tornaré al Barça». Així de contundent s’ha mostrat, de nou, Leo Messi al ser qüestionat sobre el seu retorn al Camp Nou després d’abandonar-lo aquest estiu passat en contra de la seva voluntat. «Ara com ara hi ha equips millors que el Barça en la Champions», ha dit l’astre argentí al diari ‘Marca’ després de rebre el vuitè Pitxitxi que el va acreditar com a màxim golejador de la Lliga 20-21.

Messi afirma que el club blaugrana «ha sigut injust amb Koeman i amb Valverde», perquè considera que els dos entrenadors no eren els únics responsables dels greus problemes que es viuen al Camp Nou.

No ha citat, no obstant, Quique Setién que va ser acomiadat després del 2-8 de Lisboa. «El Barcelona passa una etapa de reconstrucció amb un equip en el qual hi ha molts joves», ha dit el davanter del París SG.

«Parlo sovint amb Xavi. Des de sempre. Som amics, hem compartit moltes coses. Segur que li anirà bé, perquè en sap moltíssim, és molt treballador i coneix bé la casa»

Messi, jugador del PSG

«Xavi farà créixer el Barça. En sap moltíssim i coneix la casa perfectament», ha indicat Messi, segur que l’arribada del seu antic company agitarà un equip decadent. «Ha viscut des de petit a Barcelona i ha renovat la il·lusió, perquè és una persona molt respectada per l’afició i pels jugadors», ha afegit.

En contacte permanent amb Xavi

No només això. També serà una peça capital en l’impuls de la gent jove que ha arribat al Camp Nou. «Serà un entrenador molt important per als futbolistes més joves, perquè els ensenyarà. Amb ell, l’equip creixerà molt. No en tinc cap dubte», ha admès Messi, que manté un diàleg fluid amb el nou tècnic del Barça.

«El que em van dir és que no em podien renovar i que no em podia quedar. No cal buscar-hi més culpables ni veure què va passar»

Messi, jugador del PSG

Notícies relacionades

«Parlo sovint amb Xavi. Des de sempre. Som amics, hem compartit moltes coses. Segur que li anirà bé perquè en sap moltíssim, és molt treballador i coneix bé la casa», ha indicat el davanter argentí, que se sent «ja adaptat» a la seva nova vida a París després de precisar que «Koeman va arribar en un moment molt difícil per al club en què se’n van anar futbolistes importants, però va poder treure molts joves. Com dic, sempre el més fàcil és culpar l’entrenador».

I pel Barça han desfilat cinc entrenadors (Valverde, Setién, Koeman, l’interí Sergi i ara Xavi) a la recerca d’una solució. «M’entristeix la situació del Barcelona. En soc seguidor i vull el millor per a aquest equip», ha reconegut Messi, que no ha volgut burxar en les causes de la seva inesperada sortida. Ni tampoc va voler replicar Laporta. «El que em van dir és que no em podien renovar i que no em podia quedar. No cal buscar-hi més culpables ni veure què va passar. Em quedo amb el que em van dir i ja està».