«NO SOC UN MESSIES», DIU INSTANT ELS CLUBS A UN ACORD

Xavi: «Tinc molta il·lusió per venir al Barça»

El tècnic de l’Al-Sadd recalca que «és una qüestió de sentit comú» que s’arribi a un acord per volar cap al Camp Nou

Xavi: «Tinc molta il·lusió per venir al Barça»

AFP / KARIM JAAFAR

3
Es llegeix en minuts

«Veurem si s’acaba fent, però em fa una il·lusió tremenda. Tinc molta il·lusió per venir al Barça». Acabat el partit contra l’Al-Duhail (3-3), el tècnic de Terrassa va parlar per primera vegada del seu possible fitxatge pel club blaugrana, lamentant l’empat en l’últim moment. «La xerrada prèvia al partit ha sigut molt emotiva, no sé què passarà entre els dos clubs. No puc avançar res més, estem encara en converses», ha indicat Xavi en declaracions a TV-3.

Estava il·lusionat per la presència de Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Barça, i Mateu Alemany, el director de futbol del club blaugrana. Esperant, això sí, que puguin ser capaços de tancar l’acord amb l’Al-Sadd, que es resisteix a deixar-lo marxar. «Soc una persona molt positiva, al final és un tema de sentit comú i s’han de posar d’acord», ha dit Xavi.

«Sigui l’entrenador que sigui, no ha de ser el messies sinó ha de fer equip i tornar la il·lusió i el positivisme. Hi ha un bon equip per fer coses»

Xavi, tècnic de l’Al-Sadd

«Ells saben la meva postura. Ho saben els dos clubs. Espero que se solucioni com més ràpid millor», ha comentat Xavi, indicant que està preparat per tornar al Camp Nou, però ara per seure a la banqueta després de l’acomiadament de Koeman i l’interinatge de Sergi Barjuan. «Sigui l’entrenador que sigui, no ha de cap messies sinó fer equip i tornar la il·lusió i el positivisme. Hi ha un bon equip per fer coses, s’ha de treballar», ha remarcat el tècnic de l’Al-Sadd.

«Ens hem d’oblidar-se dels ismes dins el barcelonisme», ha demanat Xavi exercint ja de portaveu del club, malgrat que encara no s’ha tancat l’acord amb l’Al-Sadd, entossudit a no deixar-lo marxar si no es compleixen les seves condicions. «¿El moment? El Barça ve a buscar-me, imagina’t. Estem tots amb moltes ganes i molta il·lusió, a veure si s’acaba fent. A veure...»

«Ens hem d’oblidar dels ismes dins el barcelonisme»

Xavi, tècnic de l’Al-Sadd

«S’han de posar d’acord, aquest és el tema», ha recordat, una vegada i una altra, Xavi a Jordi Grau, el periodista de TV-3 que l’entrevistava a l’acabar-se un partit que deixa la Lliga qatariana tal com estava. Amb l’Al-Sadd disfrutant de tres punts d’avantatge sobre l’Al-Duhail

Dos gols d’Olunga, un anònim davanter que ja en va marcar tres contra Las Palmas quan jugava amb el Girona, va frustrar l’últim partit de Xavi com entrenador de l’Al-Sadd. Tenia el partit guanyat des del començament amb el 0-1 (m. 4) gràcies a un gol de Bounedjah, que va arribar després d’una sacada de banda. Tot anava de meravella i amb el partit controlat.

Notícies relacionades

Però en quatre minuts, del 27 al 31, l’Al-Sadd va encaixar dos gols de l’Al-Duhail (Olunga i Pedro Miguel, en pròpia porta), van alterar el tranquil paisatge per al tècnic de Terrassa. Després, l’expulsió de Luiz, al veure dues targetes grogues, va facilitar que el conjunt de Xavi pogués empatar el partit.

En la segona part, i en només un minut, l’Al-Sadd va remuntar el partit. Però en l’últim instant va aparèixer, de nou, Olunga per firmar l’empat definitiu (3-3) que deixa la Lliga com estava. Cada gol de l’Al-Sadd era celebrat pels jugadors amb el tècnic, conscients que era el seu últim dia. Així també ho vol Xavi, pendent ara que el Barça concreti l’acord amb l’Al-Sadd.