A LES PORTES DEL CADIS-BARÇA

Laporta: «El futur de Koeman no depèn del partit d’aquesta nit»

«És el nostre entrenador i estem avui amb ell», assegura el president

Laporta: «El futur de Koeman no depèn del partit d’aquesta nit»

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿El futur de Koeman depèn del partit contra el Cadis?. Aquesta és la pregunta que sobrevola en les últimes hores i la que han fet a Joan Laporta a les portes de l’hotel de concentració.

«No, no», ha sentenciat el president a preguntes d’‘El Chiringuito’. «Estem amb l’entrenador. És l’entrenador del primer equip del Barça i el que volem és que li surtin bé les coses. Tots els entrenadors, i no només Koeman, estan molt condicionats pels resultats i en el cas del Barça pel joc. Però Koeman és el nostre entrenador i estem avui amb ell», ha afegit Laporta.

Sisè partit de la temporada i l’entrenador del Barça està en perill. Una insòlita situació al club blaugrana els últims anys, sobretot perquè l’amenaça plana sobre Koeman, nom majúscul en la història de l’entitat. Una mostra del paroxisme que sembla haver-se instal·lat en diversos estaments.

Notícies relacionades

Un exemple del delicat moment és la situació viscuda abans del Cadis-Barça. Koeman no va fer la roda de premsa habitual prèvia a l’enfrontament d’aquest dijous (22 h). Va acudir a la sala davant els periodistes i es va limitar a llegir un comunicat, que no va superar els tres minuts: 2.49 exactament. Laporta, que ha assenyalat aquest dijous que té amb el seu tècnic una relació «molt fluida», es va assabentar del comunicat pocs minuts abans que l’entrenador el llegís. Però ha comentat que no el reprendria per això. «No soc ningú per renyar ningú, som adults».

«Com que estem en una situació una mica enrarida la millor manera de superar-la és guanyant. I per això estem venim», ha apuntat, abans de recordar que «al Barça si no hi ha resultats i no hi ha joc es prenen decisions conseqüents amb aquesta situació [...]. Si cal prendre-les, les prendrem».

Temes:

Barça