«NO HEM POSAT A LA VENDA ANSU»

Laporta: «Vam voler fitxar Neymar. Estava boig per venir»

  • «Vam tenir unes converses. Es va posar en contacte el jugador; volia venir de totes totes», revela

  • El dirigent explica que si hagués conegut la interpretació del ‘fair play’ de la Lliga no s’hauria fet ni oferta

Laporta: «Vam voler fitxar Neymar. Estava boig per venir»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Sí, és veritat. Vam intentar fitxar Neymar aquest estiu». Joan Laporta, el president del Barcelona, ha sigut contundent. «Estava boig per venir; boig boig», ha afegit el dirigent a Esport 3, recordant que l’estrella brasilera «volia venir de totes totes». Però al conèixer les dificultats que posava la Lliga de Futbol Professional (LFP) per complir el ‘fair play’ tot es va torçar.

I, al final, ha sigut Messi qui se n’ha anat al costat de Neymar. Però al Parc dels Prínceps parisenc, no al Camp Nou. «Vam tenir unes converses i semblava interessant portar Neymar. Es va posar en contacte el jugador. Volia venir. I el ‘fair play’ nosaltres l’interpretàvem d’una altra manera. Si haguéssim sabut que és com és, aquesta oferta no hauria calgut ni fer-la».

Laporta ha recordat l’obligació de «preservar els jugadors amb present i un molt bon futur». Es referia a «una oferta anglesa de 100 milions per Ansu Fati», una oferta que no havia arribat al Barcelona. «Va sortir als diaris, però en cap moment l’hem rebut. No teníem a la venda Ansu», ha indicat el dirigent.

Notícies relacionades

En aquest sentit, Laporta ha volgut deixar un missatge: «L’Ansu ha sigut molt valent, va voler agafar el 10. Però abans, va dir que volia saber-ne l’opinió dels capitans», ha comentat el president blaugrana.

I després, sobre el resultat de l’auditoria, Laporta ha volgut explicar la situació que es viu al club. «Hi ha de tot una mica. Hi ha errors, hi ha irregularitats, hi ha situacions presumptament delictives, presumptes corrupteles...», ha dit sobre la gestió de la directiva de Bartomeu. «El que estem fent és investigacions internes per veure si cal depurar responsabilitats. Depurarem totes les responsabilitats que calgui».