«SÉ QUE NO JUGARÉ CADA PARTIT»

Luuk de Jong: «Soc diferent dels davanters que té el Barça»

  • L’exjugador del Sevilla s’uneix als entrenaments i podria debutar dissabte al Sánchez-Pizjuan, el seu antic estadi

  • «Koeman em coneix i sap quan necessita un jugador al tram final d’un partit, si necessita altura i joc aeri»

Luuk de Jong: «Soc diferent dels davanters que té el Barça»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts

«Tinc moltes ganes de començar». Luuk de Jong, el davanter que ha rebut Koeman l’últim dia de mercat, ja és a Barcelona, disposat a iniciar la seva nova època. Ve al Camp Nou com a cedit pel Sevilla, assumint fins i tot una part de la fitxa. «Soc un jugador diferent dels davanters que són aquí», ha recordat el futbolista neerlandès, que s’ha sotmès a la revisió mèdica prèvia a l’inici dels entrenaments aquesta tarda a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

Als 31 anys comença una oportunitat que ja ni imaginava. Era al Sánchez-Pizjuan convertit en el tercer davanter per a Julen Lopetegui, desplaçat fins i tot per l’arribada de Rafa Mir, procedent del Wolverhampton, incapaç com va ser Luuk de Jong d’arrabassar el lloc de titular a En-Nesyri.

La trucada de Koeman, unida a la cessió de Griezmann a l’Atlètic, ha precipitat l’arribada de Luuk de Jong al Camp Nou. «Tinc altura, soc bo amb el cap. La gent sap la meva qualitat i el que puc aportar», ha remarcat el jugador defensant que la seva fortalesa en el joc aeri dona un nou recurs al Barça. «Tenia sempre molt bona relació amb Koeman. Per mi, és un molt bon entrenador. Té molta confiança en la meva qualitat. Amb mi, té una punta diferent. És el que necessita el Barcelona».

La connexió amb Frenkie de Jong i Memphis

Notícies relacionades

Sap on ve. I sap, sobretot, per què ve. «Sé que no jugaré tots els partits, però, com que tinc bona relació amb Koeman des de la seva etapa com a seleccionador d’Holanda, ell sap com soc», ha indicat Luuk de Jong. «També sap quan necessita un jugador al final dels partits, amb altura i que sigui fort amb el cap. Jo soc així», ha afegit.

Després, ha recordat que en el seu pas pel Sevilla ha pogut demostrar que té «una altra qualitats», tot i que Koeman busca especialment la seva relació directa amb el gol, malgrat que només va marcar quatre gols la Lliga de la temporada passada amb el conjunt andalús. Arriba al Camp Nou, on trobarà dos excompanys. «Memphis i Frenkie són dues bones persones. També conec Ter Stegen d’Alemanya; és molt bona persona també. He jugat amb ell al Borussia Mönchengladbach. No tinc preocupacions per l’adaptació».