«NO HE PARLAT AMB MESSI, NO»

Laporta: «M’agrada Koeman com a entrenador, té tot el meu recolzament»

  • «M’agrada parlar de futbol, potser m’he excedit una mica», admet sobre el futur del tècnic

  • «El model Cruyff és innegociable. El cruyffisme de Koeman és incontestable», afirma

Laporta: «M’agrada Koeman com a entrenador, té tot el meu recolzament»

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Potser m’he excedit una mica, però jo mai he dit públicament que Riqui Puig ha de jugar». Joan Laporta, el president del Barcelona, ha volgut sortir en defensa de Ronald Koeman. «M’agrada Koeman com a entrenador, té tot el meu recolzament i respecte», ha declarat el dirigent en una entrevista concedida al programa ‘Onze’ d’Esport 3.

«A mi m’agrada parlar de futbol, potser m’he excedit una mica», ha repetit per treure tensió en la seva relació amb l’entrenador blaugrana. «Anem parlant amb ell perquè estigui fort. No m’agrada un entrenador que li quedi un any de contracte, estem buscant això i li ha donat força i confiança», ha comentat Laporta.

«Koeman té tot el nostre respecte», ha dit en diverses ocasions el president del Barcelona, convençut que encaixarà en la filosofia cruyffista que sempre ha defensat. «L’estil Johan és innegociable i el cruyffisme de Koeman és incontestable. Té un retrat de Koeman enorme al despatx», ha recordat el president.

Notícies relacionades

«No és un repte a Koeman perquè té tota la meva confiança. Parlo amb ell de futbol, però no discutiré temes tècnics amb tu, li vaig dir un dia», ha revelat Laporta. «Tampoc ho feia amb Frank Rijkaard ni amb Pep Guardiola perquè faria el ridícul», ha afegit, indicant que «no, no he tornat a parlar amb Messi des que va marxar».

El president ha recordat que el «tema de la Superlliga és viu, molt viu», indicant que la UEFA no podrà aturar aquest ambiciós projecte. «A Anglaterra tenen molta pressió. El van impulsar els clubs anglesos, el United, el Liverpool, però allà tenen una pressió molt forta. Ho podríem haver presentat millor, és la veritat. Però el format de competició serà molt atractiu i en qüestió d’ingressos sortirem molt beneficiats. S’ha de millorar la meritocràcia».