ES VA LESIONAR AMB ELS EUA

Dest, amb molèsties al turmell dret, dubte per a Sevilla

Dest, amb molèsties al turmell dret, dubte per a Sevilla

@USMNT

1
Es llegeix en minuts

S’estava a punt d’arribar al descans del matx entre els Estats Units i el Canadà que finalment va acabar en empat (1-1). Llavors, Serginho Dest, el lateral dret del Barça, es va descalçar la bota dreta perquè havia notat unes molèsties al turmell dret que comprometen la seva presència en el retorn a la Lliga dissabte vinent al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla.

Aquest contratemps físic del defensa nord-americà, suposa un problema per a Koeman, que va perdre Emerson en el mercat d’estiu –va ser venut al Tottenham per 25 milions d’euros–. Va demanar el canvi i va ser substituït per DeAndre Yedlin, el lateral dret del Galatasaray turc (m. 44).

Sense comunicat oficial

Notícies relacionades

Ni la federació nord-americana ni tampoc el Barcelona han emès cap informació oficial sobre l’estat físic del jugador blaugrana, l’únic especialista en aquesta posició, ja que l’alternativa és Sergi Roberto, reciclat en els últims anys a aquest rol. A més, Dest també li serveix a Koeman com a opció per a la banda esquerra tenint en compte que Jordi Alba és l’únic especialista en aquesta posició a la plantilla, per la qual cosa la porta queda oberta per a Alejandro Balde, el defensa del Barça B.

També es desconeix si Dest quedarà integrat amb la selecció dels EUA, que juga dijous a Hondures un altre partit corresponent a la fase de classificació del Mundial de Qatar 2022.