L’ATAC DEL NOU JUGADOR DEL BESIKTAS

Pjanic esclata: «Koeman m’ha faltat al respecte»

Pjanic esclata: «Koeman m’ha faltat al respecte»

@Besiktas

1
Es llegeix en minuts

Una vegada concretada la seva cessió al Besiktas turc, i ja de tornada amb la selecció de Bòsnia, Miralem Pjanic ha volgut denunciar «la falta de respecte» que ha sentit per part de Ronald Koeman, que amb prou feines ha comptat amb ell. «M’hauria agradat que em digués a la cara no ets per a mi», ha esclatat el centrecampista en una entrevista que ha concedit al diari Marca.

«Mai em veia en cap posició. No tenia una posició clara per a mi. És la primera vegada que m’ha passat», ha denunciat Pjanic. «Mai m’havia passat una cosa així, et fa anar perdent la confiança. Avui dia no sé exactament què volia de mi», ha afegit el ja nou jugador del Besiktas.

«És un entrenador molt, molt estrany. A més, no hi era mai per veure l’entrenament dels suplents»

Pjanic, jugador del Besiktas

Notícies relacionades

«Sincerament no sé el que va passar. No volia responsabilitat, no volia confrontació perquè segurament no sabia gestionar això», ha indicat Pjanic entorn dels mètodes de Koeman. I al ser preguntat si li havia faltat al respecte, el jugador no va tenir dubtes. «Sí i sí».

En aquest sentit ha revelat la falta de comunicació amb l’entrenador. «Soc un jugador que pot acceptar-ho tot, però m’agradaria que em diguessin les coses a la cara. No com si no passés res i tingués 15 anys», ha remarcat Pjanic. «És un entrenador molt, molt estrany. A més, no hi era mai per veure l’entrenament dels suplents».

Temes:

Ronald Koeman