LA RESIDÈNCIA DE MESSI

Aquest és el luxós hotel de París on viuran Messi i la seva família a l’espera d’una nova casa

Amb la família al complet, l’argentí va viatjar ahir a la capital francesa, on ha sigut presentat aquest matí pel PSG

Aquest és el luxós hotel de París on viuran Messi i la seva família a l’espera d’una nova casa

All Accor

2
Es llegeix en minuts

Després del ràpid i sorprenent traspàs deLeo Messi al PSG, l’argentí no té descans a l’arribar a la capital francesa. Un cop alliberada la bogeria dels francesos i presentat al Parc dels Prínceps, Messi ja té l’alfombra vermella desplegada a l’hotel de luxe ‘Le Royal Monceau’, ubicat al centre parisenc, que acollirà el davanter i la seva família fins que trobin nova casa, com va fer Neymar el 2017.

Messi haurà de deixar la mansió de Castelldefels, el seu domicili habitual aquests anys, per mudar-se a una ciutat amb màxim glamur. La idea de la família és viure tres anys a París, ja que Messi té firmades dues temporades i una tercera opcional a raó d’una mica més de 35 milions d’euros anuals. Serà el més ben pagat de la plantilla al costat del seu amic Neymar.

L’argentí va viatjar ahir a París acompanyat de la seva dona Antonella Roccuzzo, dels seus fills Thiago, Mateo i Ciro, de Pepe Costa, assistent personal i exresponsable de l’Oficina d’Atenció al Jugador del Barça, i del seu pare i representant, Jorge Messi. Aquest matí ha sigut presentat davant la premsa en una compareixença en la qual ha recordat que «la sortida del Barça ha sigut dura» però que «ha arribat al club adequat per tornar a guanyar la Champions», el seu gran objectiu futbolístic.

De moment, l’expedició argentina s’allotjarà al Royal Monceau, ubicat en la prestigiosa Avenue Hoche, a prop dels Camps Elisis i l’Arc de Triomf, un hotel amb oasi d’encant, tranquil·litat i cordialitat. Compta amb diversos restaurants de renom com el del xef Matsuhitsa París, a més d’Il Carpaccio i un luxós servei de spa. Un altre dels fitxatges estivals del PSG, Gianluigi Donnarumma, també espera al luxós hotel de cinc estrelles.

Urbanització de cracs

Notícies relacionades

S’especula que Messi i la seva família podrien anar-se’n a viure, durant aquests anys, a l’exclusiu barri de Neuilly-sud-Seine, una urbanització a la vora del riu Sena on també s’han establert altres companys del PSG com Mauro Icardi, Sergio Rico, Marquinhos i Di María, íntim amic de Messi.

També s’allotja allà Sergio Ramos, una altra de les «bombes» franceses d’aquest mercat. Ell, la seva dona Pilar Rubio i els seus fills acaben de començar una nova vida als afores de la capital francesa, que l’exmadridista es va prendre també com un benefici educatiu per als seus nens.

Temes:

PSG Messi París