‘MERCATO’ BLAUGRANA

¿Canvis entre Barça i Manchester City?

  • A Anglaterra s’especula amb un possible traspàs que involucraria Bernardo Silva i Cancelo per Sergi Roberto i Dembelé

¿Canvis entre Barça i Manchester City?

@ManCity

1
Es llegeix en minuts

Els contactes entre Barça i Manchester City s’han intensificat després de l’acabament de la temporada 20-21. En aquests últims dies, hem vist Pep Guardiola i Joan Laporta disfrutant del torneig de golf Legends Trophy a Palma de Mallorca, a més de posar-se al dia i repassar l’actualitat blaugrana i dels ‘citizens’.

Segons va informar RAC1, l’entrenador del Manchester City va oferir al president i a Mateu Alemany set jugadors de l’equip anglès amb qui no compta o els que acceptaria que sortissin rumb a Barcelona, tal com va fer amb el ‘Kun’ Agüero i Eric García.

Els dos clubs estan en converses per estudiar possibles acords, especialment el que portaria Sergi Roberto al conjunt britànic. No obstant, des del ‘Sunday Times’ d’Anglaterra especulen amb un doble canvi entre clubs: Cancelo i Bernardo Silva per Sergi Roberto i Dembélé. Recentment, també s’ha acordat el doble amistós dedicat a Unzué contra l’ELA que disputaran els dos equips al Camp Nou.

La incògnita de Dembélé

Cal tenir en compte que en el conjunt blaugrana tenen clar que si Dembélé no renova ha de ser traspassat aquest mateix estiu, per treure profit del seu valor actual. També es pot obrir la porta de sortida a Sergi Roberto, a qui les últimes informacions deixen fora del Barça que ve.

Al Manchester CityBernardo Silva tindria llum verda de Pep Guardiola per buscar-se una sortida, malgrat que el jugador lusità ha sigut titular aquesta temporada.

Notícies relacionades

A més, Joao Cancelo, a qui el Barça ja va intentar fitxar fa un parell d’anys, també recalaria en el conjunt blaugrana. Es tracta, aquesta última, d’una opció poc probable si el Barça s’acaba quedant amb Emerson, ja que també compta amb Sergiño Dest al carril dret.

Cal recordar que el representant tant de Joao Cancelo com de Bernardo Silva és Jorge Mendes, que en els últims temps està en estret contacte amb el FC Barcelona, ja que ja va gestionar la sortida de Semedo als Wolves.