POSSIBLE FITXATGE BLAUGRANA

Eric García confirma el seu fitxatge pel Barça i Depay demana que Koeman segueixi

  • «És un club fantàstic, però hi ha més clubs excel·lents», diu el davanter neerlandès

  • Eric García i Emerson donen per feta la seva incorporació a la plantilla blaugrana per a la temporada vinent

Eric García confirma el seu fitxatge pel Barça i Depay demana que Koeman segueixi

AFP / John Thys

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Si durant els últims mesos Ronald Koeman ha insistit en la conveniència del fitxatge de Memphis Depay pel Barça, aquest dissabte la petició ha sigut a la inversa: el davanter neerlandès ha apostat per la continuïtat del tècnic al capdavant de la nau blaugrana, al marge de si ell acaba fitxant o no pel club català: «M’agradaria que Koeman es quedi al Barça, independentment d’on vagi jo», ha dit el jugador.

Depay no ha negat a la cadena NOS que el Camp Nou continua sent una opció per al seu futur. «L’interès hi és», ha admès. No obstant, ha volgut recalcar que ni la del Barça és l’única opció que té sobre la taula ni el seu possible fitxatge va lligat en exclusiva a la continuïtat de Koeman. «No crec que això importi si un club com el Barcelona està interessat. És un club fantàstic, però hi ha més clubs excel·lents», ha declarat, fent-se valer.

Agüero, Eric García, Emerson...

Joan Laporta va anunciar aquest divendres que la setmana que ve s’anunciarien els primers fitxatges, però tot apunta que no es tracti de moment del davanter holandès sinó dels dos jugadors del Manchester City que arribaran lliures: el Kun Agüero i Eric García. El central, de fet, ja ha parlat en les últimes hores donant per fet el seu fitxatge pel Barça: «He pensat molt en el meu futur, en què crec que és el millor. Crec que [tornar a casa] és una decisió valenta. Estic molt convençut del pas que he fet», ha declarat el defensa a ‘L’Esportiu’.

Notícies relacionades

Fins i tot la incorporació d’Emerson, cedit al Betis, sembla més imminent que l’arribada de Depay. «Sé que el Barcelona ha parlat amb el Betis, on estava jugant cedit, per comunicar-los que em volen recuperar. La meva cessió acaba al final d’aquesta temporada, per tant, a partir del dia 1 de juliol soc jugador del Barcelona, i el meu desig no és cap altre que complir els tres anys que tinc firmats», ha dit Emerson des de la concentració del Brasil.

Una bona Euro amb Holanda

Mentrestant, Depay assegura estar «centrat al 100% en l’‘Oranje’», amb què està concentrat per preparar l’Eurocopa, en què té posades moltes esperances. «Holanda pot arribar lluny, com s’ha demostrat en el passat. Ho volem tornar a fer. Crec que aquest equip pot fer molt». A un mes de quedar lliure (el 30 de juny acaba el seu contracte amb el Lió), un bon paper en l’Euro podria augmentar el caixet d’un jugador que aquesta temporada ha marcat 21 gols en 37 partits.