COMUNICAT CONJUNT

El Barça, el Madrid i la Juventus es giren contra la UEFA

Els tres clubs emeten un dur comunicat conjunt en què asseguren que no cediran «a cap tipus de coacció ni pressió intolerable»

El Barça, el Madrid i la Juventus es giren contra la UEFA
1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona, el Reial Madrid i la Juventus s’han girat contra l’obertura per part de la UEFA d’un procediment disciplinari per una possible violació del marc legal del màxim organisme futbolístic europeu. Els tres clubs, que encara es mantenen fidels a la Superlliga, han emès un dur comunicat conjunt en el qual remarquen que «no cediran a cap tipus de coacció ni pressió intolerable i continuen mostrant la seva ferma voluntat de debatre, des del diàleg i el respecte, les solucions urgents que exigeix avui el món del futbol».

Notícies relacionades

Les entitats centenàries han lamentat l’estricta posició de la UEFA i han alertat que «els tribunals de justícia han advertit a la UEFA que s’abstingui de realitzar qualsevol actuació» en contra seu. L’amenaça de l’expulsió plana sobre les tres entitats.

«L’obertura d’un expedient disciplinari per part de la UEFA és del tot incomprensible i atempta directament contra l’Estat de dret que democràticament hem construït els ciutadans de la Unió Europea», exposen en la nota els tres equips expedientats, que insisteixen en el fet que la Superlliga va ser impulsada amb l’objectiu «de millorar la situació del futbol europeu, sempre en diàleg permanent amb la UEFA i amb l’objectiu de continuar augmentant l’interès per aquest esport i oferir als aficionats el millor espectacle possible».

Temes:

UEFA