SIS MESOS LESIONAT

Ansu Fati s’operarà dijous a Gijón

  • El doctor Antonio Maestro, expert en genoll, l’intervindrà a l’hospital Begoña per intentar posar fi al calvari del davanter blaugrana

Ansu Fati s’operarà dijous a Gijón
2
Es llegeix en minuts

Dijous Ansu Fati se sotmetrà a una quarta intervenció per intentar deixar enrere el seu calvari amb la lesió de menisc que pateix al genoll esquerre. La recuperació no va per bon camí, i el futbolista està preocupat. La tercera artroscòpia no ha resolt les seves molèsties, de manera que passarà de nou pel quiròfan amb l’esperança de veure la llum després d’un turment que ja dura sis mesos.

La intervenció, com ha avançat ‘Mundo Deportivo’, es portarà a terme aquest dijous. Segons ha pogut saber aquest diari està programada a les 11 del matí a l’hospital Begoña de Gijón. Antonio Maestro, cap dels serveis mèdics de l’Sporting des de fa 16 anys i expert en genoll, serà l’encarregat de la cirurgia.

Baixa des del 7 de novembre

El davanter del Barça es va lesionar el 7 de novembre passat en un partit contra el Betis, i dos dies després va ser operat pel doctor Ramon Cugat, que va reparar, mitjançant una sutura, la ruptura del menisc intern del genoll esquerre. Les previsions estimaven que pogués reaparèixer als quatre mesos, però l’evolució de la seva rehabilitació no responia a l’esperat. Posteriorment Cugat va haver d’operar-lo dues vegades més al gener i al març, intervencions revelades per TV3 i el diari ‘AS’, sense que el club ho comuniqués.

Notícies relacionades

A finals de març Fati es va desplaçar a Lió (França) per obtenir una nova opinió mèdica sobre el camí a prendre. Van ser al Centre Ortopèdic Santy per ser visitat pel doctor Bertrand Sonnery-Cottet, un especialista de genoll, segons publicava el diari francès L’Équipe. El metge, d’acord amb la informació, hauria aconsellat al davanter reiniciar els entrenaments amb poca intensitat per comprovar com respon l’articulació a les noves càrregues de treball. També va visitar a Gijón el doctor Maestro, que serà qui finalment l’operarà aquest dijous.

El jove jugador, que va complir 18 anys el 31 d’octubre, només va poder participar en els primers deu partits de competició. Va ser capaç de marcar 5 gols. No obstant, ha sigut elegit el millor jugador jove de l’any. La campanya anterior (19-20), la del seu impacte, i en què va firmar el rècord de ser el jugador més jove en marcar amb el Barça, el més jove de la història a anotar en la Champions, i en la selecció espanyola, va aportar 8 gols en 33 partits en el trànsit dels 16 als 17 anys. En la seva segona campanya a l’elit, no obstant, ha conegut el costat amarg del futbol, fins al punt que no només pot donar-la per acabada sinó que caldrà veure si està preparat per a l’inici de la següent.

Temes:

Barça