LA CURSA ELECTORAL DEL CAMP NOU

Font: «¿Haaland o Mbappé? Fitxar-los ho fa la portera de Núñez»

  • El candidat desconfia de les promeses de Laporta i Freixa de fitxar «galàctics»

  • Torna a apel·lar al vot dels indecisos recordant que hi ha «35.000 socis que encara no han decidit»

  • Veu «clau» la continuïtat de Messi, tant esportivament com econòmicament i institucionalment

  • «No estar d’acord amb el senyor Laporta és nuñejar, cal girar full respecte al passat», afirma

Font: «¿Haaland o Mbappé? Fitxar-los ho fa la portera de Núñez»
1
Es llegeix en minuts

El Barça ha viscut 10 dies duríssims en l’aspecte esportiu: el 2-0 del Sevilla en l’anada de la semifinal de Copa, que compromet el seu futur en el torneig, l’1-4 del París SG en la Champions que l’allunya gairebé definitivament d’Europa i l’1-1 del Cadis que el frena en la Lliga. L’equip necessita una refundació esportiva que no arriba. I la campanya electoral entra en els seus dies finals perquè els socis escullin el 7 de març al nou president del club blaugrana.

«¿Fitxar Haaland? Si volem fer creuer a la gent que en el context actual podem tornar a estirar més el braç que la màniga...», ha dit Víctor Font a Josep Cuní en el programa ‘Aquí Cuní’, de SER Catalunya. «Fitxar Haaland o Mbappé ho fa la portera de Núñez o Florentino amb el model galàctic», ha dit l’empresari de Granollers.

Notícies relacionades

Després, Font ha reiterat que Laporta ha «improvisat una candidatura» en dos mesos, constituint el seu equip «en les últimes setmanes», per la qual cosa ha tornat a apel·lar al vot dels indecisos. «Hi ha més de 35.000 socis que encara no han decidit qui votaran. Aquí està el futur del Barça», ha afegit el candidat.

Ha insistit que «l’estructura esportiva liderada per Xavi» considera imprescindible la continuïtat de Messi. «Ens diu que és clau esportivament i jo li dic que també econòmicament i institucionalment. És el Messi tridimensional», ha afirmat Font, indicant «que no estar d’acord amb el senyor Laporta no és nuñejar, perquè estem el 2021 i cal girar full respecte al passat. No s’està elegint el futur president del Barça, sinó estem triant el Barça de la pròxima dècada. ¡Què ho tinguem clar!»