ES VA ENTRENAR AMB EL GRUP

Messi accelera per estar a la final de la Supercopa

  • El capità ha realitzat l’entrenament matinal d’activació previ al duel amb l’Athletic

  • Koeman recalca que «l’última paraula és del Leo»

  • L’argentí ha realitzat amb normalitat les dues últimes sessions de treball amb el Barça a Sevilla

Messi accelera per estar a la final de la Supercopa
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Messi va pujar a l’autobús. Messi es va unir també a l’entrenament d’«activació», programat per Koeman, hores abans de la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic de Bilbao. El primer títol que pot guanyar el Barça en l’últim any i mig. I seria, a més, el primer en la reconstrucció de l’equip després de la ruïna de Lisboa. En els dos últims entrenaments blaugrana, tots dos a Sevilla, el ‘10’ ha treballat amb normalitat amb el grup.

Però Koeman continua pendent de l’estat físic del capità blaugrana, afligit d’unes molèsties musculars que se li van detectar el 9 de gener a Granada. Després, semblava que no eren gens greus.

Tot i que aquest contratemps al bíceps femoral de la cama esquerra el va fer perdre’s la semifinal de la Supercopa contra la Reial Societat. Messi ha accelerat en les últimes hores per arribar a temps d’ajudar els seus companys en el duel contra l’Athletic.

«L’última paraula la té el Leo, ell coneix perfectament el seu cos i veurem com reacciona», havia dit Koeman dissabte passat, pendent de la resposta que tindria a l’entrenament. El penúltim de l’equip.

Trencar la rutina

Va respondre, no obstant, tan bé que el matí d’aquest diumenge va pujar a l’autobús, camí del Benito Villamarín, on s’ha realitzat la tradicional sessió d’«activació». Un entrenament habitual amb Koeman que permet trencar la rutina d’estar tantes hores a l’hotel, a més de treballar les accions d’estratègia, tant defensives com ofensives, contra l’Athletic.

«Tenim esperança que el Leo pugui ser-hi. Ell coneix perfectament el seu cos»

Ronald Koeman

Notícies relacionades

Però Messi vol jugar. A ell, i després d’escoltar l’opinió dels metges, li tocarà decidir, al costat de Koeman, si està en disposició de jugar la final. O es queda inicialment a la banqueta. «Tenim esperances que pugui ser-hi», havia dit el tècnic blaugrana. I aquestes esperances s’han anat incrementant en les últimes hores.

També Marcelino, l’entrenador de l’Athletic, està pendent de si Messi apareix en l’onze inicial blaugrana. Això ho canvia tot per a Koeman. «Sense ell està clar que ens falta alguna cosa, és el millor jugador del món». I també canvia per al tècnic del conjunt basc, obligat a dissenyar una altra estratègia defensiva si veu el ‘10’ del Barça aparèixer a la gespa de La Cartuja sevillana.