EL MISSATGE DE L’ATHLETIC

Marcelino: «Els meus jugadors estan com a canons»

  • «Per a l’Athletic aconseguir aquest trofeu després de guanyar el Madrid i el Barça seria la l’hòstia»

  • «Els jugadors estan amb una ambició que es mengen el món»

  • El tècnic està pendent de si el Barça pot comptar amb Messi a la final

Marcelino: «Els meus jugadors estan com a canons»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Marcelino García Toral és l’únic campió de Copa que serà a Sevilla. L’únic perquè va guanyar el 2019 la final al Barça de Valverde quan era entrenador del València. Des d’aleshores, i a causa de la pandèmia, no s’ha tornat a disputar el títol coper i ha quedat ajornada la cita entre l’Athletic i la Reial Societat.

Ara, a La Cartuja andalusa, Marcelino s’asseurà aquest diumenge a la banqueta del conjunt bilbaí, pendent, sobretot, de si Messi es recupera a temps per disputar la final de la Supercopa. «Nosaltres hem de jugar en funció de nosaltres mateixos», ha dit el tècnic asturià, que ha llançat un missatge d’optimisme després d’eliminar el Madrid.

Notícies relacionades

«Els meus jugadors estan com canons, amb una ambició que es mengen el món i posaran tot per guanyar», ha dit Marcelino, que no ha volgut «utilitzar una paraulota» per definir la sensació que suposaria aixecar aquest trofeu per al club basc.

«Seria no sé si un trofeu menor per a l’Athletic, però després de guanyar el Madrid i el Barça seria l’hòstia», ha dit l’entrenador, convençut que els seus jugadors plantaran cara a l’equip de Koeman. Al Madrid de Zidane ja el van enviar a casa amb un partit seriós, es van posar 0-2 i van acabar patint al final pel gol de Benzema.