Koeman esperarà Messi

El Barça viatjarà a Sevilla amb el dilema de reservar o no el capità a la final davant l’Athletic

Koeman esperarà Messi
1
Es llegeix en minuts

Lionel Messi no va jugar dimecres davant la Reial Societat per unes «molèsties» que el club no va especificar. Quatre dies després, en cas de ser efectivament unes molèsties, haurien d’haver desaparegut, però el concurs del capità a la final davant l’Athletic Club penja d’un fil. Segueix en el territori de la incertesa i fins demà mateix no prendrà una decisió, tot i que després de l’entrenament d’aquest dissabte el Barça donarà la convocatòria.

«Hem d’esperar», va dir Koeman al ser preguntat per Messi després de la victòria en la semifinal. L’entrenador continuarà esperant. Ahir tampoc es va entrenar el davanter argentí amb els seus companys, instal·lat a la infermeria amb els altres lesionats (Sergi Roberto, Piqué, Coutinho i Fati) que sí que estan descartats per lesions de llarga durada. Sergiño Dest, absent també a Còrdova per molèsties musculars, està recuperat i podrà jugar. Més enllà que siguin un altre tipus de contratemps físics (Messi es queixa dels isquiotibials de la cuixa esquerra), el nord-americà és 13 anys més jove. 

Una llista de 20

Notícies relacionades

Viatjaran tots els components de la plantilla, com sol ser habitual quan es disputa un títol, i després de l’entrenament de la tarda a l’estadi de La Cartuja, Koeman donarà la llista dels 20 jugadors que entraran a l’acta. El tècnic podria reservar una plaça a Messi per tenir una bala a la recambra per si es torcés el partit davant l’Athletic, i entrenador i jugador decidissin arriscar. Es tracta d’una final, d’un títol, tot i que sigui menor. El primer des de la Lliga del 2019. Després del partit, Messi podria descansar fins al següent diumenge davant l’Elx. No jugarà l’eliminatòria de Copa davant el Cornellà. 

Messi només s’ha perdut quatre partits dels 25 disputats pel Barça. Va ser el primer per lesió. Els altres tres (Dinamo de Kíev i Ferencváros en la Champions i Eibar a la Lliga) van ser per descans.