LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Eleccions del Barça: aquestes seran les seus electorals

Tarragona, Tortosa, Lleida i Girona, els altres centres catalans de votació fora del Camp Nou

També s'instal·laran urnes a Madrid, Sevilla, València, Palma de Mallorca i Andorra

zentauroepp55721335 deportes carles tusquets201102195929

zentauroepp55721335 deportes carles tusquets201102195929

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’acordar amb la Generalitat que les eleccions del Barça se celebrarien tres setmanes abans que les catalanes, la comissió gestora ha concretat aquest dilluns els punts de votació. Hi haurà cinc seus catalanes (Tarragona, Tortosa, Lleida i Girona a més del Camp Nou) i s’instal·laran urnes també a Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca i a Andorra.

Notícies relacionades

El dilluns 14 de desembre es realitzarà la convocatòria oficial i, entre el 23 de desembre i l’11 de gener, es produirà la recollida de firmes de suport mentre que la campanya electoral tindrà lloc entre el 15 i el 22 de gener. El protocol de votació als centres catalans s’acordarà amb el Procicat, que revisarà cada seu. El club treballa amb la Federació Catalana de Futbol per a les altres quatre seus catalanes i, fora de Catalunya, amb el CSD i la Federació espanyola.

Erto a 77 treballadors

En el comunicat de la junta gestora s’ha tornat a agrair als jugadors el seu esforç per arribar a un acord per rebaixar la massa salarial, diferint 122 milions en sous fins al 2024 i 50 en variables fins al 2023. En aquest sentit, el club ha arribat aquest dilluns també a un pacte amb la resta de treballadors per capejar els estralls de la Covid en l’economia blaugrana. Hi haurà un erto a 77 empleats, que rebran la compensació fins al 85% del seu sou ordinari amb el límit màxim de 2.750 euros bruts. I es diferiran les aportacions del pla de pensions que afectarà tots els treballadors i les retribucions variables dels que cobrin més de 45.000 euros.