LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Lenglet també es lesiona i agreuja el problema central

«Sembla que no és gaire greu, però no sé si arribarà per a dimecres», ha comentat Koeman

lengle

lengle

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual

Lenglet també s’ha lesionat i agreuja el problema central. Era l’únic del primer equip que li quedava a Ronald Koeman, davant els problemes físics d’Umtiti, Araujo i Piqué. Aquest últim ha decidit no operar-se de moment i apostar per un tractament conservador per esquivar el quiròfan.

La lesió del defensa francès va embrutar una tarda plàcida al Camp Nou, en la qual els blaugrana havien tingut per fi una tarda tranquil·la. Corria el minut 65 i el Barça ja tenia el partit resolt gràcies als gols de Braithwaite, Griezmann i Coutinho quan, de sobte, el turmell dret de Lenglet es doblegava fent saltar les alarmes. A l’espera de si el Barça fa un nou intent per Eric Garcia al gener, encara ara no té cap central del primer equip sa.

Després de les primeres exploracions, Koeman va respirar alleujat. «Sembla que no és gaire greu, però no sé si arribarà per a dimecres», ha comentat l’entrenador holandès, que ha estat parlant amb Mingueza després del partit. «Óscar ha fet molt bon partit, però ha perdut dues pilotes que no pot ser. Pots fer un gran partit, però dos errors poden costar molt. N’ha d’aprendre i millorar». Malgrat aquestes dues badades, Mingueza va tornar a demostrar ser un central solvent. Després de la lesió de Lenglet, va acabar formant parella en l’eix de la defensa amb De Jong.

Notícies relacionades

El tècnic blaugrana ha volgut destacar el bon partit de Braithwaite i Griezmann. «Avui he vist molt bé Antoine, ha jugat bé, ha marcat i donat una assistència. És el jugador que volem, que lluita i treballa», ha apuntat.