L'AUTOCRÍTICA

Koeman: «No hem estat a l'altura que havíem d'estar»

«S'ha de millorar el joc sense pilota», reclama el tècnic, que lloa «el treball» de Griezmann

«No estic preocupat per l'expedient, si hi ha una comissió que ho ha dit ja ho veurem», afirma

marcosl55756450 barcelona  04 11 2020    deportes   koeman hace indicaciones201104234319

marcosl55756450 barcelona 04 11 2020 deportes koeman hace indicaciones201104234319 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

«Hem començat bé el partit. Ràpidament vam fer l’1-0 i vam poder fer el segon, però després vam anar perdent el control». Així va ser la primera anàlisi de Ronald Koeman, el tècnic del Barça, sobre una soferta victòria que deixa l’equip a les portes de la classificació per als vuitens de final de la Champions. «Gràcies al Marc, que ha estat fenomenal, hem evitat gols. Però el joc sense pilota no ha estat bé», ha indicat l’entrenador, lloant Ter Stegen, l’estrella de l’equip.

«Els dos porters han estat molt bé. Ter Stegen ha estat molt bé i el seu, també. De vegades, mereixes més i no guanyes. De vegades mereixes menys i guanyes. Hem deixat massa espais al contrari. Hem d’aprendre del partit i millorar», ha indicat Koeman. «No hem estat a l’altura que havíem d’estar», ha dit després en to autocrític.

Koeman dona instruccions a Aleñá abans que jugués a la segona meitat. / JORDI COTRINA

«De vegades no es pot pressionar. I si pressiones, deixes espais. Si pressionem, pressionem tots. Abaixem el ritme del partit» (Koeman)

Al tècnic no li ha agradat com ha jugat el Barça. «De vegades no es pot pressionar. I si pressiones, deixes espais. Si pressionem, pressionem tots. I hem tingut dubtes», ha dit el tècnic, lamentant que el Barça hagi rebut tantes ocasions en contra. No va voler personalitzar en cap jugador. «És veritat que després de l’1-0 va tenir una ocasió molt clara, però és un jugador que treballa molt per a l’equip», ha dit l’entrenador.

Notícies relacionades

«En general, havíem estat bé defensivament. Però avui ens han creat perill i cal parlar i millorar el joc sense pilota», ha insistit, lamentant la debilitat defensiva dels seus jugadors, sense mostrar-se preocupat per l’expedient que li ha obert el Comitè de Competició per les seves queixes al VAR després del penal de Lenglet a Ramos en el clàssic (1-3). «No estic preocupat, si hi ha una comissió que ho ha dit ja ho veurem», ha afegit el tècnic.

Més perill de l’habitual

«El problema era al mig del camp. A poc a poc hem anat cap avall. És un partit que, al final, hem guanyat. Però cal reconèixer que ha sigut el contrari que ens ha creat més perill del que pot passar», ha dit indicant que el Dinamo «ha anat a més durant el partit, amb confiança i, fins i tot, empatant-nos el partit. Però el Marc ha demostrat, una vegada més, que és un gran porter».