El Barça impedeix l'entrada a Arthur al Camp Nou

El club veta el centrecampista per no haver passat el test PCR de la UEFA ni haver parlat amb Abidal

lmendiola54398923 grafcat550 barcelona 7 8 2020   esta tarde lleg  a la ciudad200808204023

lmendiola54398923 grafcat550 barcelona 7 8 2020 esta tarde lleg a la ciudad200808204023 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

El conflicte entre el FC Barcelona i Arthur Melo no s’ha solucionat amb la tornada del futbolista gairebé dues setmanes després del dia en què s’havia d’incorporar als entrenaments. El club va vetar l’accés del jugador brasiler al Camp Nou per presenciar el partit dels seus companys davant el Nàpols perquè Arthur ha complert dos dels requisits que li exigia a més de tornar a Barcelona.

El Barça l’havia instat a passar un test PCR per confirmar que no s’hagués infectat per coronavirus durant la seva estada al Brasil. També li havia ordenat que acudís a parlar amb Eric Abidal, el secretari tècnic, i exposés personalment els motius del seu retard. El Barça li havia obert un expedient disciplinari per aquest motiu. Arthur no ha presentat les anàlisis ni ha parlat amb Abidal, va explicar Catalunya Ràdio.

Notícies relacionades

«Arthur no va venir quan ho havia de fer, no va passar el PCR amb el club de la UEFA, està fora de les persones que podien entrar a l’estadi», va confirmar Guillermo Amor, el representant institucional del club. «Ja veurem què passa», va afegir, donant més importància al duel davant el Nàpols. El club l’havia avisat que no podia acudir perquè no constava en la llista de persones admeses al Camp Nou, va informar Movistar.

Arthur va al·legar que Quique Setuién no comptava amb ell i que ja estava traspassat a la Juventus en l’operació d’intercanvi amb Miralem Pjanic. L’acord entre els clubs, aprovat pels futbolistes, incloïa que tots dos acabarien la temporada al mateix equip. Pjanic ha continuat jugant fins divendres, quan la Juventus va caure davant l’Olympique de Lió a la Champions.