Torneig als EUA

Alexia Putellas, elegida millor jugadora de la She Believes Cup

La centrecampista del Barça va triomfar amb la selecció espanyola en l'últim partit contra Anglaterra

alexia-putellas

alexia-putellas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la victòria de la selecció espanyola contra Anglaterra, en què Alexia Putellas va ser la gran estrella del partit, la centrecampista del Barça va ser elegida nova MVP de la She Believes Cup. 

Megan Ripinoe, Christen Press, Nikita Parris i Saki Kumagai són les considerades millors jugadores del món. Però, després del gol de la victòria de Putellas davant l’equip anglès, la blaugrana va ser elegida la millor en el torneig disputat als Estats Units. 

Una de les millors

Notícies relacionades

La catalana continua sent una de les millors per a l’entrenador de la selecció espanyola, Jorge Vildo, que la va alinear en els dos partits contra el Japó i els Estats Units, i la jugadora va donar tot el seu potencial en la segona part amb les angleses. 

«M’hauria agradat més que ens haguéssim endut el trofeu de campiones, però no ha pogut ser. Era la primera vegada que veníem a aquest torneig i crec que hem fet un bon paper i que hem millorat com a selecció, que era el principal objectiu. Ara, s’ha d’aspirar a més i buscar la classificació per a l’Eurocopa», va expressar Putellas als mitjans oficials de la selecció.