28 d’oct 2020

Anar al contingut

mite del futbol

Iniesta serà 'l'heroi inesperat' en un documental de Rakuten TV

Messi, Neymar, Luis Suárez, Guardiola i Xavi intervenen en la producció que s'estrenarà a la primavera

Iniesta serà 'l'heroi inesperat' en un documental de Rakuten TV

Andrés Iniesta serà el protagonista del documental ‘El héroe inesperado’, produït per Rakuten TV, el patrocini del qual el Barça porta a la samarreta, i que s’estrenarà la pròxima primavera, segons va anunciar la companyia japonesa. Es tracta del primer documental sobre la llegenda del futbol espanyol, que se centra en la vida i la carrera d’Iniesta, des del seu inici a La Masia, fins al seu meteòric ascens en el món del futbol des del Barça fins a la selecció espanyola, amb la qual va conquerir el Mundial del 2010 gràcies a un gol seu.

Juntament amb el testimoni del jugador, el documental compta amb les veus de Leo MessiNeymarLuis SuárezPep Guardiola o Xavi Hernández, entre d’altres. «La meva història és la d’una persona que intenta superar qualsevol obstacle per ser la millor versió d’un mateix. És una història sobre dificultats des d’una perspectiva optimista i espero que la gent hi trobi alguna mena d’inspiració», assegura el centrecampista, ara a les files del Vissel Kobe japonès.

Guió de Marcos López

Rakuten TV produeix el documental en col·laboració amb la productora espanyola Producciones del Barrio, dirigida per Jordi Évole i Ramón Lara. El documental té guió del periodista Marcos López, d’EL PERIÓDICO, que ha seguit de prop la carrera d’Iniesta  i que ja va escriure amb Ramon Besa la biografia oficial del futbolista ‘Andrés Iniesta: la jugada de mi vida’. La idea original va ser creada per Sports&Life, l’agència de representació d’Iniesta.