LA REACCIÓ DE L'EXCAPITÀ

Xavi: «No puc dir res, respecto Valverde»

«Ja he dit moltes vegades que el meu somni és entrenar el Barça, però ara estic amb el focus posat en l'Al-Sadd», diu

El tècnic assegura que ha tingut reunions amb Abidal «perquè és el seu amic» i intenta fugir de l'enrenou per la seva tornada al Camp Nou

xavi

xavi

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Acabava de colar-se a la final de la Copa de Qatar després del triomf sobre l’Al-Rayyan (4-1), però va haver de contestar preguntes sobre el seu futur immediat. Xavi Hernández és el primer de la llista de Josep Maria Bartomeu, el president del Barcelona, per succeir Ernesto Valverde, que està cada vegada més debilitat, coincidint amb la derrota a la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid.

«He dit moltes vegades que el meu somni és entrenar el Barça», ha reconegut l’excapità blaugrana. «Però no puc dir res. Respecto el Barcelona, respecto Valverde, ara tinc el meu focus posat en l’Al-Sadd», ha recalcat Xavi, que ha qualificat Abidal d’«amic», i per això manté diàleg constant amb ell.

Notícies relacionades

 

De fet, el secretari tècnic porta un parell de dies a Doha amb Òscar Grau, el CEO del club, el poder executiu. Tots dos mantenen relació permanent amb Josep Maria Bartomeu, el president que segueix a distància aquestes converses. «Abidal és el meu amic, m’hi he reunit moltes vegades i van venir a veure a Dembélé», ha argumentat Xavi en al·lusió a la visita al davanter francès, que es recupera a Qatar de la seva lesió muscular.