La infermeria blaugrana

Ter Stegen i Arthur, lesionats

L'alemany és dubte seriós per al derbi i el brasiler estarà tres setmanes de baixa

stegen

stegen

1
Es llegeix en minuts

Males notícies per acabar l’any al FC Barcelona. Després de l’entrenament matutí de la plantilla, els serveis mèdics del club blaugrana han comunicatl’absència per lesió de Marc-André ter Stegen i d’Arthur Melo. En el cas del porter alemany, la causa és una tendinopatia al genoll dret per al qual està rebent tractament i que compromet la seva participació al partit de dissabte davant l’Espanyol, tot i que no s’ha determinat el temps previst de recuperació. El centrecampista brasiler segueix amb les seves molèsties al pubis i estarà de baixa tres setmanes.

Ter Stegen ha acordat amb els serveis mèdics iniciar el tractament al genoll després de l’últim partit abans del parèntesi nadalenc, davant de l’Alabès. La rehabilitació ha coincidit amb el naixement del seu primer fill, Benel naixement del seu primer fill, que va venir al món el 28 de desembre.

Notícies relacionades

Pel que fa a Arthur, els seus recurrents problemes al pubis ja el van tenir allunyat dels terrenys de joc en els últims partits del Barça. El termini de tres setmanes de baixa suposa que, a més del derbi a Cornellà-el Prat, es perdrà la Supercopa d’Espanya que es disputarà a l’Aràbia Saudita del 8 al 12 de gener.