REPÀS DE LA COPA DAVIS

Piqué: «Madrid és gairebé com la meva segona casa»

El jugador blaugrana es mostra satisfet de com ha anat la Copa Davis i descarta la possibilitat de convertir-se en president del Barça en una entrevista a 'El transistor'

zentauroepp50676660 gerard pique  spanish football player of fc barcelona and pr191031211550

zentauroepp50676660 gerard pique spanish football player of fc barcelona and pr191031211550 / Oscar J Barroso AFP7 Europa

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué no té clar si serà president del Barça en un futur, tot i que organitzar laCopa Davissegurament li anirà molt bé quant a aprenentatge per ser-ho. El central del Barça va passar pels micròfons d’‘El transistor’ d’Onda Cero i va fer balanç de la Copa Davis.

«Hi ha coses a millorar, però en general ha sigut una setmana per recordar. L’any que ve hi haurà una pista més per ajustar el tema dels horaris», va expressar Piqué al ser preguntat pel balanç de la Copa Davis.

La seva passió pel tennis

Piqué va explicar en l’entrevista que fa molts anys que és seguidor del tennis i que tenia la idea de fer-se càrrec de l’organització de la Davis al cap. «Creia que aquest format necessitava un canvi i m’hi vaig posar. Amb el primer que vaig parlar va ser el meu pare, i em va dir que ni ho intentés». No obstant, el futbolista creu que les coses no podrien haver sortit millor.

En línies generals, Piqué està satisfet amb el resultat quant a organització, ambient i espectacle de la Davis d’aquest 2019. El futbolista considera que encara té marge per millorar el tema de l’organització, tot i que, segons expressa, l’ambient ha sigut espectacular.

Notícies relacionades

No obstant, el president de l’empresa Kosmos es planteja canviar algunes coses per a l’edició del 2020, com per exemple oferir una pista més perquè no hi hagi horaris nocturns.

Bona rebuda a Madrid

Piqué no deixa indiferent ningú amb les seves declaracions, i ha explicat que mai s’ha trobat cap mala cara quan ha viatjat a Madrid. «Fa 16 anys que vaig anant a Madrid i mai m’he trobat una mala cara o un mal gest. M’han demanat fotos sempre que hi he anat. Una cosa és la rivalitat entre el Madrid i el Barcelona, i una altra l’ésser humà. Sempre m’hi he sentit molt còmode, Madrid és la meva segona casa».