DISSABTE CULER RODÓ

El Barça s'enfila al lideratge

El triomf blaugrana a Eibar unit a la derrota del Madrid a Mallorca provoca el canvi d'hegemonia a la Lliga

«Si volem fer aquest any coses importants, hem de posar-hi més vida», es queixa Zidane

marcosl50483464 grafcva8683  palma  19 10 2019   el entrenador del real madr191019234257

marcosl50483464 grafcva8683 palma 19 10 2019 el entrenador del real madr191019234257 / Juan Carlos Cardenas

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

A la novena jornada, i després d’un irregular inici, el Barça s’ha enfilat al lideratge de la Lliga després de protagonitzar un dissabte rodó. Tot va començar amb la golejada a Ipurua davant de l’Eibar (0-3), que el convertia en líder provisional, a l’espera del que fes després el Madrid a Mallorca. I el Madrid queia derrotat (1-0) provocant un nou ordre en la classificació.

A més, l’empat de l’Atlètic a casa seva davant el València (1-1) ha contribuït a dibuixar un dissabte pràcticament perfecte per a l’equip de Valverde. El lideratge provisional dels blaugrana es va transformar en definitiu al consumar-se la derrota madridista.

Del vuitè al primer lloc en 4 jornades

Notícies relacionades

En les quatre últimes jornades, coincidint amb els triomfs sobre Vila-real, Getafe, Sevilla i Eibar, el Barça ha protagonitzat un ascens espectacular en la classificació. Era vuitè i ara és primer. «Si volem fer aquest any coses importants, hem de posar-hi més vida», s’ha queixat Zidane, lamentant «el mal inici» del seu equip contra el Mallorca.

«Les baixes no són excusa. Hem de demostrar que cada jugador té nivell per jugar aquí» (Zidane)

No es va voler emparar el tècnic en les nombroses baixes que tenia. «Això no són excuses. Hem de demostrar que cada jugador té nivell per jugar aquí. No és un problema de jugadors. Som tots aquí i cada un, quan li toca, ha de jugar bé. Cadascú pot opinar en l’alineació, però és la decisió que vaig prendre. He d’analitzar bé. En calent no serveix. No estic content amb el partit, però cal veure el que va passar», ha recalcat Zidane.