SORTIDA GRATIS

Leo Messi pot anar-se'n del Barça quan vulgui

El futbolista, amb contracte fins al 2021, té l'opció de rescindir-lo si no es troba a gust en el club

jdomenech49509710 deportes  entrenamiento de messi190821194904

jdomenech49509710 deportes entrenamiento de messi190821194904

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi pot anar-se’n en qualsevol moment del Barça. El seu contracte amb el club dura fins al 2021, però el jugador es va arrogar en l’última renovació, firmada el 2017, la prerrogativa de rescindir-lo al final de cada temporada, segons una informació que publica el diari El País.

Messi té al capesgotar la seva carrera esportiva al Barça, i així ho ha manifestat en moltes ocasions. No obstant, juntament amb aquesta voluntat, perviu el desig de l’astre blaugrana de continuar guanyant títols, cosa que exigiria al club una ferma aposta per tenir un equip competitiu cada temporada. Tot i que l’equip ha guanyat les dues últimes Lligues,l’última Champions data del 2015 i en les temporades següents ha sigut eliminat, successivament, per l’Atlètic de Madrid, el Juventus, el Roma i el Liverpool.Atlètic Excepte l’Atlètic, van ser sonades patacades que van erosionar greument les possibilitats de Messi d’optar als grans premis individuals.

Clàusula de 700 milions

Notícies relacionades

Malgrat ser el futbolista més ben pagat del món i acceptar una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros que, pel que sembla, era vigent fins al 2019, Messi desitjava reservar-se una quota de llibertat. Una opció marxar que no fos onerosa, amb el compromís tàcit, amb el Barça, de no anar a un enemic directe.

Els executius del club van entendre que Messi, en aquest supòsit, pretenia tenir l’opció d’acabar la seva carrera esportiva en una lliga menor, esportivament, però que pogués reportar-li l’últim gran contracte, si és que podia obtenir un millor que el del Barça sobrepassats els 32 anys. És a dir, que Messi enfoqués l’epíleg de la seva carrera com han fet Xavi anant a Qatar i Iniesta apostant per acabar al Japó. Un alt dirigent del Barça va suggerir a Messi que el millor futur el trobaria als Estats Units