nota contundent

«Dembélé es queda», afirma l'agent del davanter

Moussa Sissoko, representant del futbolista, afirma que està molt a gust al Barça i que el futur del davanter està al «1.000¿» al Camp Nou

marcosl47199277 soccer football   la liga santander   real madrid v fc barce190309231708

marcosl47199277 soccer football la liga santander real madrid v fc barce190309231708 / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts

Moussa Sissoko, agentd’Ousmane Dembélé, ha rebutjat en un comunicat oficial qualsevol possibilitat que el seu representat entri en una operació de canvi davant del possible retorn de Neymar al Camp Nou. Segons el pròxim col·laborador del davanter francès el futur del futbolista està “al 1.000‰” al Barça. 

Notícies relacionades

En aquest sentit, Sissoko va emetre una nota en la qual es va mostrar contundent amb la continuïtat de Dembélé, actualment lesionat. “Ousmane no ha pensat ni un moment a abandonar el Barça. Està molt a gust al club i, malgrat l’interès de grans equips europeus, té per objectiu triomfar aquí a llarg termini.”

“Set d’èxit”

Per a l’agent del futbolista la lesió només és un “simple obstacle”. Així, afirma que “lamentablement, la seva lesió el paralitza temporalment en la seva motivació per fer una gran temporada, però no afecta la seva set d’èxit i està convençut que tornarà al més ràpid possible per respondre a les crítiques que danyen la seva imatge. Dembélé es quedarà al 1.000% amb la ferma intenció d’honrar els colors del club”.