CINQUENA LESIÓ MUSCULAR

Dembélé es trenca una altra vegada i estarà cinc setmanes de baixa

El davanter del Barça pateix una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra

Suárez i Messi també estan lesionats i deixen Valverde amb només Griezmann en l'atac

marcosl49462301 soccer football   la liga santander   athletic bilbao v fc b190819215321

marcosl49462301 soccer football la liga santander athletic bilbao v fc b190819215321 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Un altre problema, i seriós, per a Ernesto ValverdeOusmane Dembélé s’ha tornat a trencar. El davanter francès estarà cinc setmanes de baixa després de confirmar-se que té "una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra", segons ha informat el Barça en un comunicat mèdic després de la sessió vespertina d’aquest dilluns, el primer entrenament després de la derrota a Bilbao.

Es queda Valverde sense davanters en aquest tram inicial de la temporada. Ja va perdre a San MamésLuis Suárez, que no tornarà a jugar fins al pròxim mes de setembre, després de patir una lesió muscular al soli. No ha pogut tenir encara el tècnic Leo Messi, que també va patir una lesió al soli. Ara, l’entrenador del Barcelona perd Dembélé, i dificulta així fins i tot la possibilitat que aquest pogués ser inclòs en un possible intercanvi amb el París SG per aconseguir el retorn de Neymar.

Griezmann, Rafinha, Pérez, Abel Ruiz

Sense Messi, sense Suárez i sense Dembélé. Queda, per tant, Antoine Griezmann com l’únic davanter de la plantilla, a més de Carles Peréz, el jove del filial, i Rafinha, al qual li tocarà assumir més rols en el pla ofensiu del Barça. No li queden més alternatives a Valverde, obligat també a recórrer a Abel Ruiz, l’altre jove davanter del filial blaugrana.

Sisena lesió, cinc de musculars

Notícies relacionades

 A més es reobren els dubtes sobre l’estat físic de Dembélé, que ha encadenat amb aquesta ja sis lesions, cinc d’aquestes musculars. Quatre a la cama esquerra i una a la dreta. Aquesta va ser a Vigo quan amb prou feines feia tres minuts que era al camp, la qual cosa li va impedir poder jugar la semifinal de la Champions contra el Liverpool.

Només en la temporada passada va encadenar tres lesions musculars. Ara, acabada d’iniciar la campanya, amb només un partit de Lliga, ha patit un altre contratemps que el deixarà més d’un mes de baixa. I, de nou, a la cama esquerra on va patir la seva primera greu lesió. Va donar un cop de taló a Getafe i es va trencar de tal manera que va haver de passar per la sala d’operacions, i es va perdre 20 partits.