futbolista desorganitzat

Dembélé porta una vida desordenada i no descansa, segons el seu antic cuiner

El jugador del Barça no consumeix alcohol però té males influències, explica Mickael Naya, el seu antic col·laborador, a 'Le Parisien'

marcosl47285913 barcelona s argentinian forward lionel messi  l  celebrates 190309223822

marcosl47285913 barcelona s argentinian forward lionel messi l celebrates 190309223822 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts

Ousmane Dembélé, que estarà de baixa per lesió durant unes cinc setmanes, porta una vida desordenada a Barcelona per les males influències que l’envolten, segons el seu antic cuiner, Mickael Naya, al qual va acomiadar igual que tres d’altres abans que ell. "Ousmane és un bon noi, però no controla la seva vida. Viu constantment amb el seu oncle i el seu millor amic, que no s’atreveixen a dir-li res", explica Naya, en declaracions a 'Le Parisien'.

Explica que el jugador de 22 anys, per qui el Barça va pagar 105 milions d’euros, no fa més que fer voltes i que tot i que no va veure que consumís alcohol, "no respecta per a res els temps de descans, no hi ha cap estructura d’alt nivell en el seu entorn". També que ell com a cuiner –el va contractar l’any passat– havia intentat organitzar els seus menjars en funció dels partits que tenia i les fases de recuperació i les coses anaven bé, però té males influències. "Quan està sense els seus amics –afegeix– Ousmane és completament diferent. És curiós, obert, educat".

Més crítiques

'Le Parisien' fa notar que des que es va fer pública la seva lesió, la premsa espanyola no ha deixat de carregar contra ell i l’ha tractat d’immadur o inconscient. Altres jugadors com Gerard Piqué i Luis Suárez el van criticar l’any passat la seva falta de professionalitat.

Notícies relacionades

El diari francès considera que ha donat motius amb els seus retards en els entrenaments o en els partits i amb les seves prestacions esportives "en caiguda lliure". "Ousmane i el seu entorn diuen que, de tota manera, rebran crítiques passi el que passi", comenta el seu antic cuiner, que afegeix que tot això "els rellisca. Són rics. Els dona igual".

Una prova d’aquest descontrol seria la crònica de la seva última lesió. Després de notar molèsties en el primer partit de Lliga divendres passat a Bilbao, els metges del club el van convocar l’endemà per fer-li una ecografia. El jugador s’hi va negar perquè se’n va anar a Rennes "a veure la seva mare", segons la versió del seu agent. Quan dilluns va tornar a l’entrenament, tenia una lesió profunda al bíceps femoral que el deixa fora de joc cinc setmanes.