la negociació

El PSG, escèptic sobre un préstec de Neymar al Barça

La premsa francesa exposa les dificultats per la sortida del davanter brasiler del conjunt parisenc

zentauroepp49314153 paris saint germain s brazilian forward neymar reacts at the190807193854

zentauroepp49314153 paris saint germain s brazilian forward neymar reacts at the190807193854 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain (PSG) es mostra més que escèptic amb la possibilitat que el Barça li faci una proposta de cessió amb opció de compra per quedar-se amb Neymar perquè no creu que les condicions econòmiques respondrien a les seves exigències, segons la premsa francesa. “Estem oberts, però la qüestió no és el muntatge, sinó que se satisfacin les condicions financeres demanades”, indica una font del PSG citada aquest dimarts per ‘L’Équipe’.

El club francès, que especula fins i tot que els moviments del Barça sobre Neymar no siguin més que una catxa, si deixés anar el brasiler voldria a canvi una quantitat important de diners frescos per fitxar altres jugadors i reforçar la plantilla. Sobretot després de la penosa imatge que va donar diumenge amb la derrota en el segon partit de Lliga en el camp del Rennes (2-1), que ha posat al disparador al seu entrenador, Thomas Tuchel.

Derrota a la Lliga

Una derrota que fa més plausible que el club de la capital francesa es decanti per mantenir-lo a la seva plantilla, que té contracte per a tres temporades més. ‘Le Parisien’ dona per fet que la hipòtesi d’un préstec de Neymar al Barça amb opció de compra al final de la temporada, revelada per RAC1, no sembla que el PSG l’hagi d’acceptar.

En primer lloc perquè és una mena d’operació que es veu facilitada quan hi ha confiança entre els dos clubs implicats, una cosa que no passa entre el Barcelona i el PSG. Però també perquè el preu del préstec no seria suficient per als fitxatges que l’equip francès hauria de fer, sobretot si el club català proposés un pagament esglaonat del préstec.

Molts diners

Notícies relacionades

Segons ‘Le Parisien’, el president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi ha transmès la idea que no vendrà Neymar si no rep gaires diners a canvi. L’equip demana per ell 300 milions d’euros amb l’objectiu d’obtenir com a mínim 200 milions, però amb l’esperança d’arribar a un acord de 250 milions, segons aquest diari. Fa dos anys, va pagar una xifra rècord de 222 milions per treure-l’hi al Barcelona.

Neymar continua entossudit a marxar, malgrat que és conscient de les dificultats, i el seu entorn –diu ‘L’Équipe’– continua parlant amb el Reial Madrid, que ha proposat fórmules que suposarien el canvi del brasiler per altres jugadors, però el PSG les ha rebutjat.

Temes:

PSG Neymar