"ESPEREM ESDEVENIMENTS"

Piqué: "Ha de ser Neymar el que es manifesti, ell ha de sortir a parlar"

"Podríem centrar-nos en la Champions i llançar la Lliga i la Copa, però nosaltres no juguem a la ruleta russa", diu el defensa

pique / periodico

2
Es llegeix en minuts

"Ha de ser Neymar el que es manifesti. És clar que parlem amb ell. Però són converses privades, no crec oportú comentar-les". Aquest és el missatge que ha enviat Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, a Miami abans del duel contra el Nàpolsd’Ancelotti. El primer dels dos partits en una setmana als EUA. "És ell qui ha de sortir a parlar, els anys que vam estar amb ell és un crac dins i fora del terreny de joc. És una operació complicada. Esperem esdeveniments”, ha afegit el defensa blaugrana.

Li toca, com va recordar Piqué, a Neymar anunciar públicament que desitja abandonar el París SG. Aquest seria potser el penúltim pas en una complicada operació que el podria tornar al Camp Nou justament dos anys després d’anar-se’n en plena pretemporada a França. 

"És un grandíssim jugador, que coneix el vestidor, la ciutat i el club. Estic convençut que hi ha moltíssima gent que va estar molt contenta amb el seu rendiment", ha explicat Piqué, i va recalcar, una vegada més: "Sé que és una operació molt complicada, que juga al PSG i que tenim una plantilla prou important per optar a tots els títols. Ja sabeu de la meva relació amb Ney i estaria encantat de tenir-lo aquí. Juga al PSG i la meva opinió no canvia gens".

"Hem de controlar l’expectativa perquè ens podem fer mal" (Piqué)

Després, el defensa ha abordat també el fitxatge de Griezmann. "No importa el que va passar l’any passat. És un grandíssim jugador, és una gran notícia tenir-lo amb nosaltres. És igual el passat, si tens rendiment, si fas gols normalment l’afició està del teu costat", ha indicat el central blaugrana.

Missatge de prevenció

Notícies relacionades

En aquest sentit, Piqué ha volgut ser molt rotund quan se li ha preguntat per l’il·lusionant i ambiciós missatge de Messi en la prèvia del trofeu Joan Gamper. "Hem de controlar l’expectativa perquè ens podem fer mal. Es va guanyar la Lliga i hi ha gent que no va quedar contenta. Hem de mirar les coses amb perspectiva", ha recalcat un dels capitans del Barça. "Voler guanyar-ho tot, però amb els peus a terra. Guanyar la Lliga sempre és el primer objectiu perquè indica regularitat i bona temporada. La nostra competició principal és la Lliga".

"El discurs de Messi no ens afegeix més pressió. Més pressió que nosaltres no la té ningú al món. Si no guanyem el triplet, sembla que és un mal any" (Piqué)

Fins i tot va anar una mica més enllà: "¿El discurs de Messi? No ens afegeix més pressió perquè més pressió que nosaltres, no la té ningú al món. Si no guanyem el triplet, sembla que és un mal any. Podríem centrar-nos en la Champions i llançar la Lliga i la Copa, però nosaltres no juguem a la ruleta russa", ha afegit el defensa en clara al·lusió al Madrid, mentre va recordar que "aquí ens agrada fer les coses bé, assentar una base en Lliga i arribar bé a l’últim tram de la temporada".