TROBADA PER L'ASTRE BRASILER

Els dirigents del Barça negocien per Neymar a París

Abidal encapçala la delegació blaugrana que es reunirà amb Leonardo, el responsable esportiu del PSG

lmendiola49422067 topshot   paris saint germain s brazilian forward neymar att190813165849

lmendiola49422067 topshot paris saint germain s brazilian forward neymar att190813165849 / DOMINIQUE FAGET

1
Es llegeix en minuts

El secretari tècnic del Barcelona Eric Abidal ha viatjat aquest dimarts a París per negociar amb el PSG per Neymar da Silva, segons van confirmar a Efe fonts de l’entitat blaugrana, que ja no amaga l’interès per la tornada del davanter brasiler, una vegada que el club francès ha decidit posar-lo al mercat.

Abidal encapçala la comitiva blaugrana en terres parisenques, que completa el directiu Javier Bordas i l’intermediari, ara en nòmina del Barça, André Cury, que ja va participar en la contractació de Neymar el 2013.

En qualsevol cas, el Barcelona insisteix que el viatged’Abidal, Bordas i Cury no és més que una altra presa de contacte amb el PSG per tractar la situació de l’internacional brasiler amb el nou director esportiu del club francès, Leonardo. I que no es preveu, ni de bon tros, que aquesta reunió sigui definitiva per tancar un acord pel jugador en les pròximes hores, tot i que en la tradicional conferència de premsa prèvia al debut de lliga del conjunt parisenc, Leonardo va reconèixer que les negociacions estaven bastant avançades. “Si se’n va, se’n va. Com més aviat (se sàpiga), millor”, va afirmar el responsable esportiu del quadre francès.

Presa de contacte amb el jugador

Notícies relacionades

En la reunió amb Leonardo es preveu que el Barça pot fer una primera oferta formal per Neymar, que té diverses propostes. Una, la d’incloure Coutinho  i algun jugador (Rakitic i fins i tot Todibo), més entre seixanta i vuitanta milions en ‘cash’. L’altra, una cessió amb opció de compra obligatòria per al pròxim any.

No es descarta tampoc que pugui produir-se durant la jornada una trobada entre els responsables del Barça i el mateix jugador per explicar la posició de les dues parts i fins i tot per desenvolupar una estratègia comuna.

Temes:

PSG Neymar