PRESENTACIÓ EN FAMÍLIA

Griezmann: «Si he de demanar perdó, ho faré al camp, que és on millor parlo»

El davanter francès afirma que no estava preparat per fitxar pel Barça l'any passat i que no es penedeix del vídeo que va fer

5c8cf411-4c35-4fba-b449-4204b5d36566-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb el número 17 es presenta Antoine Griezmann al Barça. Amb el 17 que va lluir efímerament Jeison Murillo (només quatre partits) en l’últim semestre, sense poder vestir el dorsal que li agradaria al tercer fitxatge més car de la història.

“El 7 ja tenia nom i per votació en la família hem escollit aquest”, va assegurar el futbolista, conscient que la samarreta pertany a Philipe Coutinho, “intransferible” per a la directiva del Barça.  De moment. A falta de 48 dies perquè es tanqui el mercat, i amb l’el·líptica presència de Neymar voletejant per tornar i la presència físicad’André Cury, el seu valedor per a la sonada tornada, en la presentació del francès juntament amb els executius barcelonistes.

Aliens a aquestes penes va viure la família Griezmann la (primera) gran tarda al Barça, amb la insòlita i irrepetible estampa d’un Camp Nou, amb un terreny de joc sorrenc i unes grades buides. Una presentació sense multituds, com podria haver sigut la de l’any passat en el primer o segon intent, segons algunes fonts.

Una altra oportunitat

“Agraeixo que m’hagin donat una altra oportunitat”, va assegurar Griezmann quan va començar a donar les gràcies pel seu fitxatge, que ha costat 120 milions d’euros. La llista va començar amb “el presi Aperribay”, en al·lusió al president de la Reial Societat que li va firmar el primer contracte professional.

Josep Maria Bartomeu i Antoine Griezmann, a l’Auditori. / JOAN CORTADELLAS

Notícies relacionades

Aquesta oportunitat ha arribat després de la negativa de l’estiu passat, comunicada per Griezmann en un vídeo que era un publireportatge de la seva figura i editat per una productora de Gerard Piqué. El barcelonisme i la seva directiva, començant per Josep Maria Bartomeu, es van assabentar del “no” de ‘La Decisió’, en el moment de l’emissió.

“He fet coses dolentes, poques, en el meu passat, però mai me n’he penedit perquè era una cosa que volia fer en aquell moment. Si he de demanar perdó a algú serà al camp, que és on millor parlo”, va exposar Griezmann. El futbolista va adduir que l’últim estiu no se sentia preparat per recalar al Barça.